Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAR,IH VISE NIJE ZABOLIO JEZIK OD TOLKOG TALAMBIRANJA.
NAPRIJED ŽELJKO...
@Crveni Zeleni se zeleni, crven zabac u bari..........
Samo naprijed crveni, pregazite ove nacionaliste... NAROD ZNA sta ste vi uradili, a sta oni. Onih 18 mjeseci prije 10 godina nam je donijelo ovo malo drzave sto imamo! A vladajuce stranke neka nam kazu sta su uradili u proteklih 8 godina... (retoricko pitanje).... znamo mi vrlo dobro sta ---> VELIKO NISTA!!! SAMO NAPRIJED SDP, DRZAVA ZA COVJEKA!
Hajde neka SDP javno obeća da neće koalirati poslije izbora s bandom koja sada vlada. Nažalost imam informaciju da su oni spremni praviti koaliciju s bilo kim, samo da dobiju premijersko mjesto. Ako hoćemo stvarne promjene onda treba jasno reći nema koalicije s vladajućima.
Zeleni se zeleni, crven zabac u bari! Moj Lagumdzija, ti bi dvije godina pa sta? Kad su crveni znali sa parama, da bi narodu bilo bolje? Za sebe, JA!
Neka jednom konacno kazu kakva im je nacionalna struktura clanstva.I dva pitanja:1. Sta su napravili kad su bili ALIJANSA 2. Koga predstavlja Komsic?
Jeste, glasajte za Zlatka, jedina osoba u regionu koja je dobila besporvatni kredit(sve po zakonu naravno) i Zeljka, koji je prodao Merkatoru opstinsko zemljiste da bi ga ovi nagradili stanom, poslovnim prostorima itd. Oni nisu lopovi, nikako. Oni koji idu kod re-isa Se-rica na instrukcije su takodjer i za sekularnu drzavu BiH, mada im je Ista-nbul i Te-he-ran blizi od Zagreba, a posebno Beograda, a hoce dobre komsijske odnose, gl-upe Bo-snje, nikad od vas pametnog covjeka, hocete li mozda preko Turske u EU? Zao mi je sto ovo moram reci, ali za vas je sve Dodik Tito, on je nesto konkretno napravio sto se privrede tice, dok vas vrli kandidat Izetbegovic tvrdi da je pokretanje fabrika bacanje para i da nema dovoljno dzamija u BiH, dakle dok svaki Bosnjak ne bude imao po jednu dzamiju, do tada se nece nijedna fabrika pokrenuti. Vi ste jednostavno qu-rc-eve glave i ne zasluzujete uopste da vam se da pravo izlaska na izbore, za to je ipak potreban mozak.
stanje u varešu, stocu, vitezu, bugojnu, livnu itd, itd... su samo primjeri promašene politke sda, sbih i oba hdz-a. rade samo na podjeli među ljudima i punjenju vlastitih džepova. e dosta više!
I ja sam za SDP
Idemo do pobjede SDP !!! A onda da se mafijasima provjeri porijeklo bogatstva a potom i oduzimanje bespravno stecene imovine i to dijeliti siromasnima !!!!
DRZAVA ZA COVJEKA!
ma svaki milimetar bosne je bitan,pa i vares i varesani da zive :D sdp sdp :D
Ima nade za nas... Kako vidim, vec je izvjesna SDP-ova pobjeda. Bravo, konacno malo svjetla na kraju ovog naseg tunela! Promjenite stanje, ovaj narod vas moli! Imate nasu podrsku!
Najbitnije je da skinemo ovu sadašnju postavu,da nas ne zatrpaju i preko glave u probleme,jos nikada nisam glasala za vas i ove izbore vam dajemo šansu i ja i moj muž .Iskoristite je ispravno.