Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi "zaštitari" stvarno lupetaju! "naša matična populacija"?? Pa vi zaista nemate pojma. Matična populacija u BiH ne postoji! Ovo su selice koje dva puta godišnje migriraju, a jedan od koridora je i iznad BiH. Istina, jedan mali broj ostaje u proljetnoj migraciji i gnijezdi se ovdj, ali opet odlaze, baš u periodu od početka avgusta kada se i love. Dakle, od avgusta do oktobra migriraju. A ako mogu da lete i gnijezde se istovremeno... E to su neke vaše prepelice.
Lov na prepelicu je Zakonom o lovstvu dozvoljen. Lov uporabom vabilice je takodje legalan. Ne znam ko ovdje zaradjuje pare na ovim glupostima koje plasira u javnost neukim ljudima
Dobra je i Prepelica, ali ja vise volim Ševu. A vi ?
Za sve je kriv mačak u čizmama
Ljudi ginu u ilegalnim rudnicima vi se brinete za pticurinu, jebala vas perad!
Sloboda i za rode i caplje.
pobiše nam prepelice