Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oćemol spojit sa Bajramom?
@987654321 A eto i Hanuke,Bozica...Nove godine...:D
E jesu sebi uhljebi uganjali da spoje cetiri dana i ispale se negdje na kvalitetno mjesto za prvi maj. :D Cuj drugi i treći ccc...
@WilliamCostigan štaje😂😂😂😂 ako nisi planirao pozvan si u tz na jagnjetinu možeš ostat i do petog ako ti volja...
@WilliamCostigan nastimaju oni sebi kako valja :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste neradni za one na drzavnoj sisi, meni kod privatnika je i prvi radni
Pored postojećih za državne praznike treba uvesti u oba entiteta da se praznuju oba Bajrama, katolički Božić i Uskrs, pravoslavni Božić i Vaskrs, a sve druge konfesije imaju pravo na 2 dana slobodna, bilo gdje da rade, isto kao i ateisti koji imaju pravo 2 radna dana da si uzmu pošto to najave. Na ovaj način postat ćemo jedni drugim bliskiji i svoje poštovanje ćemo izraziti prema ljudima ne radeći za blagdane koje slave naše komšije, koje ćemo obići ili poželjeti im čestitkom lijepe blagdane
"To je nama nasa borba dala"... Praznik rada 1 maj bi trebao da bude radni zar ne? A na taj datum bi svi radnici trebali da strajkuju, da traze bolje uslove za rad, za zivot. Ali to je politika koja je nasljedjena... Daj radnicima dan, dva pa nek praznuju, nek uzivaju..a o poslu, zivotu, sigurnosti radnih mjesta.... ma to se zaboravi uz rostilj i pice..
http://www.youtube.com/watch?v=GxpKUqfXyBc Sve fino kažu!
Uredu 1 maj pa i drugi al ne radit i utorak to može samo kod nas. U Njemačkoj rade već u ponedjeljak jer je praznik pao na nedjelju, nego budjet može sebi produžit i do srijede. Sramota!!!!!
pa radili bi i mi da je dnevnica 80ak eura, a zbog pisljivih 20 KM cijeli dan radit je zalosno
Samo smrdljivi balkan potencira čaputanje mesa sa kolca uz lokanje enormnih količina alkoholnih splačina.
Jbg zakone i kroje budžetaši. Ne bi me čudilo da oni proglase svaki dan neradni.
janjetina +hladna piva .... merak..
koji smo mi mađioničari, od jednog slobodnog dana mi pravimo tri. E onda nam drugi krivi sto nam je ovako. Prije nego počnu komentari kako ovo važi samo za one sa budžeta da kažem da smo ih mi birali.
jb mamu fašističku sami sebi prave sa vikendom 4 dana odmora jedino oni imaju dnevnice 2-3 maja ostala bh fukara ništa od toga
Ma bravo samo tako naprijed bijedna BIH, na čitavom zapadu ponedjeljak 2 maj je sasvim jedan obični radni dan ali ruku na srce po tom pitanju zapad je nama uvijek bio samo do koljena zato i jesmo tu gdje smo!
Trerbali ste ba i 4, 5, 6...maj, bar cijelu sedmicu spojiti.
Kako kome privatnik ne poznaje to
Neradni su samo ovi parazitima na račun nas
Kod privatnika je praznik u nedelju 1 maja,medjutim ako je poslovna potreba i interes radi se i nedelj.Ponedeljak je normalno kod privatnika prvi radni dan u sedmici.Ali ono sto je najbitnije cuj praznik 1maj 2 dana,ponavljam praznik rada 1 maj dva dana,samo to moze kod nas,mi smo nevjerovatni.