Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile je otpuhnut i prije izbora. Sada je okupiran tražeči rezervni položaj( zemlju). Nije jedini, ima ih iu Federaciji! Jeli tako Damire Hadžiću?
a sto bi se Mile reklamirao na televiziji,on je izraziti favorit i siguran pobednik..ovde se bitka vodi za 2. mesto..a drugi je samo prvi na listi gubitnika
prvo skoči, pa kaži hop
Nema lazi, nema prevare razotkriveni su do kosti. Jos samo novinari i gradjani trebaju trazit od stranaka obecanja u procentima: za koliko procenata cete povecati zaposlenost a za koliko BDP. Koliko milijardi stranih investicija? ... Konkretno u brojevima! Da sam novinar ne bih ni jendom politicaru dozvolio da kaze STA e cilj. Svima je taj cilj isti. Vec KAKO do cilja.
I mislite da ce neko procitati ovako dug clanak? Korisnici klixa vole one kratke, ovaj silovao, ovaj zaklao, ovaj zapalio, ovaj poginuo... Nemojte zadavati ovakvo mentalno stivo...