Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi niste demokratska vlada , vi ste rezultati izbora 2014 ! zasto smo glasali 2018 ? zasto Amerika suti vec 4 godine ?
Smanjite sebi plate makar malo npr10% ispravite diskriminaciju između običnog čovjeka I političara.
Za pohvalu
I opet sva djeca neće imati pravo na dodatak i opet diskriminacija,dijete je dijete
Sramota je hvaliti se djecijim dodatkom od 100KM, a da ne govorim o tome da svako dijete treba imati pravo na djeciji dodatak bez obzira na status. Primjera radi, u Rumuniji svako dijete ima pravo na 100 eura dodatka do 18te godine a vi se hvalite tim sto svako deseto dijete ima 100KM.... fuj
Diskriminacija djece? Ahhahah najjaca stvar koju sam cuo u zadnje vrijeme 🤦‍♂ Sta treba neko da pravi djecu a mi da mu placamo??????Nece moci Drljaco!!!
Kako vas nije sramota primati tolike plate u državi u kojoj su porodice 80.000 djece u teškom finansijskom položaju! Djeci otvarate javne kuhinje a vi primate po 4 prosječne plate ili više! BH narodi su glupi što vas trpe!
Mrs! Sta trebas ti da stanjcas djecu i da ti neko placa za to????? Hrani svoje dijete SVOJIM PARAMA! Moje niti tudje neces uzimati!!! Jel te stid ubleho????
@TriarchMezopotamija Marš glhupane glhupi! I ti plaćaš svojim parama ljetovanja i školovanja djece političara ali si toliko glup da to ne shvataš! Ja hranim svoje dijete parama koje ja zaradim! Radim sam za sebe! Neću da plaćam luksuzni život stranačkih kriminalaca iz javnog sektora! Napushi se khurchine!
prva vlast je diskriminatorna prema onima koji pune budžet jer ovakve povlastice i dodatke na plaću političara nemamo nigdje osim kod nas. diskriminacija je između kantona jer jedni imaju više a drugi ništa poredeći doplatak i isplatu naknada porodiljama. zemlja teške nepravde i diskriminacije. zemlja povlaštenih političara od kojih je malo onih koji žele dobro svome narodu.
Ukidanjem kantona sva djeca i sve majke imaju jednaka prava na citavom prostoru FBIH !!
Ovaj kad bi skino naočale isti Putin..
I ovaj Drljača...ni kriv ni dužan 8 godina ministar....samo Radončiću viri iz bulje
Ovi su dječi doplatak kategorisali kao socialno davanje što je apsurd. Svako djete bi trebalo da ima dječi doplatak. Po drugom osnovu bi trebalo da ljudi koji su slabijeg primanja dobivaju tu socialnu pomoć za djecu ali nikako da se to licemjerno reguliše kroz dječi dodatak.
ovaj isti kurcubic iz boljeg zivota😄😄😄😄
Odvratni ste i treba vas biti stid. Rad Vlade FBiH je na zadovoljavajućem nivou? Ko to kaze? Onaj ko je zaposlen u toj vladi i njegova familija. A ko bi trebao donijeti sud o tome? Narod! Sta je pokazatelj toga? Stanje u drzavi. Pametnom dosta.
Hajde da vidimo koliko ima budzetskih sisavaca na klixu, i familije vladajucih parazita. 😏 Opletite dislajkove, brojim; tri, cetiri, sad!! 🤣🤣
Za 35 genga pelene ne mozes za mjesec kupiti. Jednostavno rjesenje, porodica sa primanjima ispod milje treba da ima milju svaka tri mjeseca kredita 1000km po svakim djetetu. Samo prepisuj ameriku i sto je vec izmisljeno