Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bankrot NBH tvorevine odrazit ćese na mortalitet stanovnika samo će članstvo ustaškog i bošnjačkog pokreta biti uhljebljeno u PIO/MIO instituciju.
Valjda su novi radna mjesta primarni uslov za stvaranje stabilnijeg penzionog sistema jer ko ce uplacivati u sistem...kakav god da je zakon o pio/mio ako se broj uplata smanjuje tada mu nijedan zakon ne moze pomoci
Kada vidim ovoga Rapu pozli mi,valjda ce ga vrag odnijeti vec jednom.Dok se ne eliminise siva ekonomija, rad na crno i ne natjeraju oni koji ne placaju doprinose da ih placaju,vecina penzionera ce biti socijalni slucajevi i ici ce na javne kuhinje da ostanu zivi.
A nece vam imati ko uplacivati, usljed ovog blagostanja odose mladi uplacivati penziono svabama.
DANAS: Astronomi sa Univerziteta u Michiganu izmjerili su, prvi put u historiji, brzinu rotiranja omotača galaksije Mliječni put, a, ministar Drljača, prvi put u historiji, donosi trajno rješenje za penzioni sistem....
Boro Drljača?