Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno, tu će mu biti korisniji. Bliže se izbori.
Ja sam mislila da su ugasili ovu tv kuću. Zar to još neko gleda?
pa sta dugo i ocekivati???a isto je i kod nas u federaciji,samo narod glup pa glasa za iste papke...i onda se cudimo sto nam je lose...bit ce nam i gore,samo polako...
E yebem ja nas! I ne valjamo fakat. Tako mi je zao sto ne mogu otici odavde pa da kazem e i nevaljate vala heheh Ovako se kuham u istoj juhi pa otud ova prva izjava!
I šta sad?? Jel treba da pljujemo malo po Srbima? Evo odmah ćemo nije nikakav problem jer smo u pljuvanju u dalj najjači ¨! Kakve veze ovo ima sa nama u FBiH? Objavite vi imena vodećih ljudi iz FTV-a, TVSa i ostalih Federalnih medija pa da vidimo čiji su oni kadrovi, ko ih je tu postavio i dali su kvalifikovani za funkcije koje obavljaju.
Demokratija u Dodikovoj Republici Sumskoj! Diktator Milorad Dodik ce zavrsiti kao svi diktatori, prije ili kasnije, na smetljistu historije.
Kakvo dno...
Jadni političari, jadni mediji najjadniji ljudi. Odavno se u BH medijima program rada dobija direktno iz stožera vladajuce stranke. ONI SU UREĐIVACKA POLITIKA TOG MEDIJA, UPRAVNI ODBOR, ODGOVORNI UREDNICI, VODITELJI...MA SVE SU. Kad gledate neki dnevnik, vjesti ili citate dnevne novine ne brinite se to su lična mišljenja i istraživanja korumprianih vlastodržaca.... :))
Tako ti je Bosnjanine svugdje u svijetu. Lobi jedni drzi i pokrivaju sve. Samo skakuću sa pozicije na poziciju.
Hajde bar nam mediji ne zavise od političkih stranaka... Ups!