Intervju za Sarajevo-x.com
0
Dragomir Babić: "Dodik finansira Karadžića"
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, ovo postaje smijesno sa ovim babicem i Vaskovicem. Mi Bosnjaci smo najnaivniji ljudi na Balkanu. Nasli smo ova dva promasena lika da nas brane i zastupaju u Republici Srpskoj. Vaskovic je prvi svoj posao imao kada se javio iz oslobodjenje Srebrenice, mucilista naseg najveceg. Ko ne vjeruje neka pogleda: http://www.youtube.com/watch?v=nPZC4pFiNwc Sto se tice ovog Babica, pa ja licno znam da je progonio Bosnjake po Banjaluci kao oficir zloglasne vojne policije. Pogledajte i sirite pricu! http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=59131 Ta dvojica koja su silovala i ubila Bosnjakinju Majdu Medar, su bili vojnici kojima je komadir bio Dragomir Babic! Babic ih je krio i maltretirao porodicu Majde Medar da ne trazi istragu i pravdu!........
EVO SAM PRONAŠAO PORIJEKLO OD KAD POJEDINI SRBI (ONA FAŠISTIČKA GRUPACIJA ČETNIKA) DIŽE 3 PRSTA!!! JOŠ JEDAN DOKAZ DA SU ČETNICI, I SVI ONI KOJI IH PODRŽAVAJU OBIČNI FAŠISTI I HITLEROVCI!!! http://www.youtube.com/watch?v=itEyeaIEWB8 ČETNICI & SVI SRBI KOJI IH PODRŽAVAJU = FAŠISTI!!!
po inteligenciji zaista pripadas akademskoj zajednici :))), svaka cast
obavezno treba podrzat ovog covjeka, i sve one ljude koji se bore protiv mafije, kriminala, korupcije i lopovluka svake vrste. Dragomir Babić i Slobodan Vaskovic su najvise zasluzni za otkrivanje i ukazivanje na Dodikov kriminal u RS-u. Svaka cast ovom covjeku na hrabrosti i samo tako nastavi.
SKORO UNIŠTENJE GENOCITETA REPUBLJIK SMRDSKE JE KONAČNO RJEŠENJE SVIH PROBLEMA NA BALKANU I ŠIRE!!! SMRT FAŠIZMU - REPUBLJICI SMRDSKOJ!!!
CVARCI SU COOL !!! A TEK SLANINICA LIJEPO PROSARANA ,DOK SE TOPI U USTIMA !!!! JA LICNO PREFERIRAM MLADO PRASE S RAZNJA ,ONAKO 25-30 KG . EH STO MU UHO VOLIM MAZDRKNUTI !! IDE PIVA NA TOOO, SAMO TAKO !! ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA !!! MOJA OTADZBINA !!! NEMOJTE SE CUDITI STO SAM KONTRADIKTORAN...JA SAM RETARDIRAN (TEZI OBLIK)! MAJKA ME JE SJEKROM POKUSALA ABORTIRATI ...I ETO... MUHAHAHAHAAA
SKORO UNIŠTENJE GENOCITETA REPUBLJIK SMRDSKE JE KONAČNO RJEŠENJE SVIH PROBLEMA NA BALKANU I ŠIRE!!! SMRT FAŠIZMU - REPUBLJICI SMRDSKOJ!!!
NEGO,PITAM PONOVO, IMA LI KAKAV MEHLEM, OPET MI KOMSO RAGIB OSTETIO ANUS !!!! MNOGO JE GRUB, A IMA PALIJU POPUT MAGARETA ! MOJ BABO GA IZBJEGAVA, STARIJI JE COVJEK...PA NAVALIO NA MENE!! BABO MU PONEKAD POPUSI U ZELJI DA MI POMOGNE, ALI DZABA...PODERA ME NACISTO!!! PA BIH TREBAO KAKAV MEHLEM . PIPO...SVRATI, RAGIB ME PITA ZA TEBE...POVEDI I STARU !
cudna je logika ovog AKADEMIKA, kao i nase akademske zajednice, ciji je on, siguran sam, ponosni clan. Kako oni imaju jednostavna rjesenja, dobro smo do sada i zivi. Sa ovakvim rjesenjima, pametnjakovica iz akademske zajednice, smo krenuli jos \'90-tih i evo gdje se nalazimo. E nemoj nas, svega ti, na ovaj nacin braniti od fasizma.
SKORO UNIŠTENJE GENOCITETA REPUBLJIK SMRDSKE JE KONAČNO RJEŠENJE SVIH PROBLEMA NA BALKANU I ŠIRE!!! SMRT FAŠIZMU - REPUBLJICI SMRDSKOJ!!!
Cudno je! Covjek se bori protiv kriminala, protiv zla. Ali tebi to nije dovoljno ti bi jos da se on bori i protiv republike srpske koju su sve tri strane potpisale. Mislim da pozurujes. Najbitnije je rjesiti pitanje kriminala ili rjesiti se djubradi poput Dodika i Brankovica itd. Kada bi to uspjeli rjesio si sva pitanja. Dobro covjek kaze, danasnji vodeci krug politicara je spreman zaratiti narod, samo da prikriju svoja nedjela. Svaka cast gospodinu Babicu koji bez dlake na jeziku, imenom i prezimenom proziva kriminal. moje postovanje Vama!
Koji je ovo kriminalac i ublehaš. Treba li podsjećati na reketašku Amnesty Int. aferu?
Gradjanine potpisujem tvoj komentar!
koja stoka nacionalisticka zivi u ovoj jadnoj drzavi, a to sto su Bosnjaci, Hrvati i Srbi daje im za pravo da se osjecaju vaznijim i pametnijim od bilo koga drugog, pa i od onih koji se isto tako izjasnjavaju ali ne misle kao oni. Dudlajte ga reisu, mitropolitu i kardinalu po citav dan, ostavite normalan svijet, sto ga je jos ovdje ostalo, da na miru zivi. Svi ste isti, primitivci!
\'bosnjaci\', naserem vam se materi u dimije, stoko islamska.