Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sipu racku ;)!!
Haj pusi ga!
Sanela Diana, odakle Diana, haahahahaha, nego, šta kaže Anđa je li došla zbog Diane ili zbog UNHCR-a. Koliko se sjećam slika sa vijesti sa Sa-X, one babe što su se jadale Anđi su bile srpkinje. Posjetila Anđa RS, pa otišla u Crnu Goru na more. Zaobišla i Srebrenicu i Sarajevo, ni ćevape nije probala. :)
Guzio sam je dok se jos zvala Sanela, super se kara.
JA ZNAM JEDNU VLAHINDURU S ALIPASINA KOJU JE BRAT SILOVO OD SEDAM DO SEDAMNEST GODINA!!!!DA LI TAKO SVI VLASI RADE SA SVOJIM SESTRAMA1!!!!!JA MISLIM DA JESU!!!FUJ STOKA JEDNA
Sanela/Diana evo vidite kad se vratiti hriscanskoj vjeri odma uspijete, a nama se necete gaditi ustvari nije da necete, ali cete nam se manje gaditi to je sigurno
Ja sam Saneli lijepo rekao: \"Sanela, tek kad pocnes pusiti kurcine izvan Alipasinog polja uspjeces u zivotu!\" I Sanela me poslusala, pametnica mala.
Puno pjesme tankog novcanika ubleha i samo ubleha svi sve znaju niko slona u zivotu nije vidio a kamoli sta drugo naprednije postenije pametnije uradio...U TOR MARVO BOSANSKA u geto jer nista drugo i ne znate...samo pametujete po forumima gadi mi se vise mentalni sklop bosanskog covjeka....
@kitonja mora da ti setra vlahindura nije dala koke pa se se malo iznerviro al nesekiraj se,mama je uvijek raspolozena da sa kitojom sinom bracni krevet dijeli.
zatjeram joj kuurchinu u pakas a prije toga ga nabijem adminisstratorrovoj mami i sestri u njihove loyave smrdare. ova je obicna ravaku kao i vecina baalinkura. samo za lovu pa moze i u zutaru, sta ima veze.
Svaka cast ovo bosanskoj ljepotici i merhamet radniku. Svaka cast njojzi i Harisu S. nasem, pod kojim ona radi da nama svim Bosnancima svih religija pomogne. Mi Bosnjaci treba da uvijek budemo zahvalni za merhamet koji nam se dadne. Zlatna ti ruka Sanela. Ti si nasa dika i ugled, da svaka djevojcica budne kao ti. Pametna i uspijesna i ti si dokaz da skolom, obrazovanjem i upornim radom obicni hinsan moze daleko dogurati.
DE SANELA VISE NE SERI. MUKA MI OD TOG HVALOSPIJEVA I JAVNOG POKAZIVANJA KAKO SI USPJESNA I FINO TI IDE. VIDICEMO KAKO CE TI ICI KAD TE TAJ BOGATI MUZIC SKUZI I OTJERA OD SEBE. AKO STA UCINIS NEMORAS PUHATI NA SVE STRANE O TOME
šTA JE S NJENOM FACOM, CURA IMA 35 GODINA A ISKRIVLJENA OD BOTOXA, SANELA ŠTA TO RADIŠ...
Tako govori organizator, ona nema nista s tom posjetom! Pretjeruje, zaista! Doduse, jeftino je postaviti \'vijest\' na sa-x, pa joj se isplati!
Gospodja Sanela/Diana radi da pomogne svom narodu i na tome joj hvala, ali sad je stvarno pretjerala. Usudjujem se reci da ona nema bas nista sa posjetom Andjeline i Brada. Koliko znam, Andjelina je ambasador dobre volje UNHCR-a i u tom svojstvu je i dosla u BiH. Posjetu je i organizovao UNHCR. Sto se Sanela/Diana gura u tu pricu stvarno ne znam.