Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cccc ja mislio ovo neka sala kad sam vidio naslov
Furaju skutora :)
@Ronex Da ga je tvoja mama imala u ustima, ne bi takvog bidona rodila! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nadrealisti ovo nisu predvidjeli. A i ko bi?!
Ko su ovi što mu ga uručiše? Očigledno naka domaća zagovarala, ublehaši! nemo ovo veze sa EU.
Haaaaaaahaaaaahaaahaaaaaa...😂😂😂😂😂😂😂😂
Haaaaaaahaaaaahaaahaaaaaa...😂😂😂😂😂😂😂😂
Europljanin i intelektualac.U prevodu,"Halilčič" iz serije "Tale".
Bolje bih mu odgovarala nagrada naj lopinjasa i prevaranta...
A ovo je drama.....kad samo jednom bude naslov Dodik u kandidaturi za muftiju....
ja mislim da je ovo neka zajebancija,,koliko znam da je Tuka izabran sinoc za najboljeg ,,koje za ovog glasao,,
Evropski pokret - iz Zavidovića, je prezentirao koliko je europski i "ni u kom slucaju" procroatski. Samo nam vi nemojte prodavati ni Europu ni europskog Covica.
Epsko spricanje Covica po bosanskoj nejaci xD xD xD xD xD
Majko moja parodije i ludnice.Sada shvacam da sam sretan sto ne zivim sa tim " europljanima "
Jel mene neko loži :D??
Ne zna covjek da li da place ili da se smije. U svakom slucaju narod koji glasanje na izborima ne shvata ozbiljno i zasluzuje da se politicari sa takvim narodom ismijavaju na ovakav nacin. Sve u svemu - tragikomicna situacija. Fuj!
Delegacija Islamske drzave u BiH svečano je uručila članu Predsjedništva BiH iz reda muslimanskig naroda Bakiru el Izetbegovicu priznanje "Ličnost godine i Najmusliman BiH".
To su oni gledali stožernika kroz prizmu prazne ublehe , palacanja jezikom dok laže, skupih mafijaških odela , satova , ...a da da , naravno hacijende , audija a8v12- kolica koja vani voze vlasnici multinacionalnih kompanija , sa desetinama hiljada zaposlenih...i td td ... Najeuropljanin , u jednoj od najsiromašnijih zemalja sveta...bravo stožerniče
pa fakat ni ovi tzv EUROPLJANI,neznaju koje Covic,koji je to kriminalac,lopov i nacionalista,,onda nije ni cudo sto nas hoce u EU,