Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necasna dijela su lopovska privatizacija,nepotizam Ali to su ti gazde pa nesmijes ih uhapsiti!ko o cemu kurva o postenju i casti!
Podrska Lukacu i policiji, Samo hapsite Radonciceve teroriste......
Otkako je Klix dobio novog urednika, svi clanci idu u pravcu kontre demonstrantima... lagana cenzura, ha?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Dragan Lukač za Klix.ba: Nastavit ćemo otkrivati odgovorne za izvršenje nečasnih djela" Pa hapsite onda političare, kreteni maloumni!
Sve i da hoće uhapsiti politčara ne može zbog toga što ga je politčar postavio i jer ga štiti imunitet.
Pa bunite se na izborima, kao što to radi civilizovan svijet,a ne ko neki urođenici i divljaci koji pale zgrade.
Dragan Lukač za Klix.ba: Nastavit ćemo otkrivati odgovorne za izvršenje nečasnih djela.......... - http://www.bh-index.com/kad-ti-dodik-trazi-posao-sacekaj-me-nasamo-bolan-video/ -NEMOJTE MI VIŠE NIŠTA GOVORITI NI PISATI...............MOLIM VAS!!!!!!!!!!!!!
Danas da se svakom policajcu pokloni po karanfil da ponesu suprugama.
Privatizacija jeste necasna djela ili kriminalna djela ali paliti drzavu u kojoj zivis je zlocin,zato policijo radi konacno svoj posao po zakonu,ni po babi ni po stricu....
Ej Dragane, jeli proradio pištolj onaj? Ako nisi siguran provjeri matere ti na svoje čelo.
Ovaj policajac je pametno korumpiran!
Ne možete vi hapsiti koliko mi možemo razbijati!
Evo i petak prodje, Ti ponovo slaga. Rece li karino, koji nadimak sam sebi pravis kao imidz. E karino ispuhana ja cekah kraj sedmice, da objavis organizatore. Inozemne, unutrasnje, koje li? podnesi ostavku idiote, ni zasta nisi osim svaki istup, nova laz. Hajde m'rs odatle, stara, matora folerska, drotino!
kad bi izbio rat u bih prvo bi tražio sve ove u foteljama pa i ovog papka od drota
Sve čestitke policiji na odlično obavljenom poslu. samo naprijed , ima huligana još
je... ti huligan mamu.i sve sto imas i na ovom i onom svijetu...lp
kreni od politicara a boranije
Lukaca u zatvor.Dovesti postene ljude.Niko vise od ovih nema kredibilitet.
E da je više Lukača na čelu policijskih Agencija. Danas bi i Dodik i Lagumdžija i Radončić i ostali bili već uveliko procesuirani. Pa Lukača su makli iz SIPE zbog prijave protiv Dodika, istrage o Lagumdžiji i istrage protiv Tornjaka...
šta ti lupetaš što nije istrajo do kraja ka je počeo govna jest zna ovu bjedu hapsit
Lukač je jedan obični politički ker.
a vi nas časno kradete več 20 godina.To se zove čast
Mi iz SBB smo ponosni na naseg vozda a evo i zasto: http://sanela.info/blog/stolac_bola/1692-oslobodenje-radoncic-je-bio-spijun-beograda
Stisni prdu pa privedi Mileta od Laktasa koji ti se javno svaki dan s.re na ustav i ustavni poredak.Kad cete uhapsiti prave teroriste sto su u proteklih 15 godina ubijali Hrvate po Sarajevu i srednjoj Bosni to nije napad na Ustav to su mrtvaci gore je ubiti fotelje masivni namjestaj itd.?