Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..........baš jedan skroman čovjek ....... koji za sebe sam kaže da je najbolji kandidat.....
Lukaca treba za direktora SIPA-e. Kakav je to lik.
........uopće nije u pitanju stručnost........govorio sam o skromnosti, a ta vrlina očito ne krasi ovog čovjeka, jer kako netko zza sebe može reći da je on sam najbolji kandidat..........moguće da i je, ali to treba reći netko drugi a ne on sam...
Dragana Lukača za novog selektora reprezentacije BiH!!!!
direktor filozof koji ne zna najobicniji akt sastaviti i koji je davno trebao biti u penziji , ali neka neka nas handri jos cetiri godine i dok ljude ubijaju i kriminal cvjeta on ce izlaziti na tv i govoriti kako je zadovoljan sa sigurnosnom situacijom u fbih , najobicniji ublehas sto se moglo vidjeti i za vrijeme protesta a i za vrijeme poplava
PODRŽAVAM ali ovo da kažeš nije ti trebalo : "Dobio sam informaciju od Neovisnog odbora da će podržati moju kandidaturu i očekivao sam takvu odluku."
LOGIČNO
"Dobio sam informaciju od Neovisnog odobra da će podržati moju kandidaturu i očekivao sam takvu odluku." Možda je ovaj Lukač dobar čova, profesionalac idealan....ali ovako čudna izjava je NEZAMISLIVA... Mi smo sve mislili da Neovisni odbori, testiranjem, intervjom BIRAJU.... a po Lukačevom samopriznanju, oni u stvari PODRŽAVAJU kandidate i još ga pritom i INFORMIŠU.... Ova izjava je toliki apsurd da bi se mogla otvoriti istraga, poništiti izbor, teško je povjerovati da je Lukač mogao ovako nesmotreno "izletjeti" ili su novinari nešta izmislili.... To je isto kao kad bi student nakon ispita priznao:" Očekivao sam da ću položiti, jer mi je profesor dojavio da ću dobiti 7"
Četitam i pitam: Dragane jesi li spreman za " PROLJEĆE 15" ?
Šteta što nikada nije procesuiran zbog ratnih nedjela. Ipak stotine Srba pricaju da ih je mucio u logorima
Slabo ih je mucio haman, dok mogu pricat' :P
Koji izgled nevinašceta,rodila majka.
Logično da će imati visoko mišljenje o sebi. Realno i zaslužio je.
U mom selu to se zove sujeta
Razumijem, selo ko selo.
Mora ti se priznat to što kažeš. Pravi si režimski pandur i dobro si zadužio taj režim.
Državna Agencija za Istrage i Zaštitu (SIPA) je najjača policijska institucija u regionu. Sve ove entitetsko-regionalno-kantonske policijske institucije treba maksimalno oslabiti, počevši od MUP-a RS-a, pa nadalje i učiniti SIPA-u pravom, iskonskom državnom policijskom intitucijom, i službom.
Srpski narod svakako ima ko braniti, s toga je besmisleno imati MUP RS-a, jer sljedeći subjekti brinu i čuvaju Srbe u BiH i dalje: Republika Srbija, Vojska Srbije, MUP Srbije, SIPA BiH, Bosna i Hercegovina, Oružane Snage BiH, i mnoge druge vladine/nevladine organizacije/para-organizacije kako u BiH i Srbiji, tako i u inostranstvu. (Raznorazne obavještajno-bezbednosne službe i agencije da ne pominjemo, Ruse i privrženost Rusa prema Srbima, RS-u i Srbiji, isto da ne pominjemo, jer smo skoro bili svedoci Njihove Konstantinopolske Ljubavi.) Besmisleno je bacati milione KM godišnje na održavanje nestabilnog MUP-a RS koji je oličenje aparhejda prema Srbima, a i prema svim drugim etničkim građanskim grupama u BiH. Srbi u BiH, osvestimo se zajedno!
izgubio si me na "privrženosti Rusa prema Srbima" :-D
"Lukač je čestit i pošten čovek, profesionalac i logoraš,"- Zoran Čegar
...sreća pa se nisi sam nahvalio...
Ako neće sam sebe cijenit , kakoće očekivat da ga cijene drugi ??? Uostalom nije birao on nego komisija , Inače , da sam birao ja izbor bi bio sasvim deseti čovjek ?!
...mislim da je mjera kvaliteta rada u nečemu drugom, ne u samohvali..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)