Komentari (534)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragane, jabuko sa grane, polozaj naroda u bih je katastrofalan. Ono hrvatskog ti je bila suvisna rijec. Zato ne kenjaj. Nikom nije dobro ovdje kako bi trebalo i moglo biti. A da ne pricam kako je bilo prije vas, "zastitnika" naroda
Kako se ljubaka sa Dodikom dolazim do zakljucka da hrvatima u RS je sjajno
@Wolfix manjina jel, Hrvat je ovdje od stoljeca 7. a otkad si ti tu mujo?
PRIKAŽI ODGOVORE (69)
rece 'rvat koji voza najnoviju A8icu
To je pravi Klix. Opali po Hrvatima iz sve snage. Takve vas volim. A ne umiveni novi imidž. Premda vam Hrvati nikada više neće vjerovati, neovisno o tome.
- Polozaj Ilidzanaca je katastrofalan u Sarajevu - Polozaj pitara je katastrofalan na Grbavici - Polozaj 14-godisnjaka je katastrofalan medju 15-godisnjacima - Polozaj muskaraca je katastrofalan medju zenama u shoppingu Da nije nacionalnih, bilo bi sigurno nekih drugih podjela, bar bi bilo onih koji bi profitirali na tim podjelama. Hajmo probati malo otvoriti oci, il bar jedno da izgleda kao da im namigujemo ;) al bar drugim gledamo sta se desava.
Dok ti gladiš jaja mići referendumu, tvoj narod puši. Al' ko ih jebe, sami su tražili, k'o i mi...
Treba se borit protiv aždaja i parazita kao što je ovaj na slici. A katolici skoro svi imaju hrvatske putovnice i mogu da sebi traže bolje u drugim zemljama Eu, što i nije pogrešno,a ovaj parazit je još uvijek na vlasti i bori se ko fol za njih. Pa šta bi bilo da kažu katolici u bosni i hercegovini da im je lijepo. Šta bi bilo da ustanu privatnici koji drže sva naj jača zastupnistva u bih kazu da im je dobro. Onda parazit ostade bez funkciije.
ufff,,hajde nacinalisti,,,gremo, dobra tema
Ovo dragan sere hrvatima u ostatku bih eto probali ste bez nas u hercegovini da nesto radite ne ide, no dragan laze i krivi druge za to. Ne spominje on uzasan kriminal i neplacanje poreza po hercegovini razne kladionice koje izvlace pre a jadni hrvati u sjeveru moraju da placaju porez. Sramota smrc jadni dragan se sazalio nakon svog ovog vremena nad hrvatima bosne. Smrc
Kako se uspostavlja pravna drzava Hrvatima ce biti sve teze. To pokazuju sve češća hapsenja po Hercegovini, a vec i ptice na grani znaju da ste uzeli Boga oca na foru ugrozenosti i famozne majorizacije.... U Bosni nema Hrvata sa VSS da nije u drzavnoj frimi ili instituciji, tako da ti je prca suplja pokazuje statistika...
Kao i položaj svih drugih u BiH, katastrofa država. Nesposobni ljudi biraju nesposobne vođe.
Hajde Dragane, podkrijepi kazivanja dokazima. E onda bi sagledali stvarno stanje, i spoznali da je cijelom narodu u BiH lose, katastrofalno.
Budale frajera, pa položaj svih naroda u BiH je katastrofalan
Fuj!!! A svi na dodika! Ovaj je 1000 puta gori i pokvareniji!!
iskvareniji svakako. Nikad neznaš na koju će stranu. Sreća da ga je ona Mogerini prepoznala! Bar ona tako kaže.
Na broj koliko Vas ima mislim da vas procentualno najvise radi u drzavnoj sluzbi i da su na drzavnim jaslama, zato ne seri
zato ce nas tvoja kredibilna aplikacija sve skupa spasiti ;D jadan je onaj za koga se ti brines protuho
Nazalost tako je,gdje ste doveli sa svojom politikom,moze herceg bosna pa cete dobiti sva prava
Boga mi Čova, gdje se slobodno, bez odgovornosti pljačka, krade i uništava i to ono sve, od čega ovisi opstanak i egzistencija svih, a,ne samo hrvatskog naroda, što je evidentno baš u tvom slućaju, od Sokola, HT eroneta i brojnih drugih i od odgovornosti i kazne, ništa, pojevo vuk magarcai na kraju šta, IZGUBLJENI PAPIRI."