Komentari (373)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo kuci, nista od ovoga, dzaba smo ginuli
@darkness11 možeš li mi ti reći na koji način tebe ugrožava to što je Čović napravio logičan potez i u Mostaru otvorio ured?
@badboy2000 - za takvo nešto nema uporište u zakonu. Ured mu može biti samo privatnog karaktera i da ga sam plača!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ovaj nastavio gdje su boban i tuđman stali. po njemu pravi hrvati su SAMO u hercegovini, ovi ostali nisu ni za k*rca. izborni zakon nije i nece biti mijenjan. sta ako naredni hrvat bude iz tuzle? jel se to mora selit u mostar da dokaze da je pravi? tako su boban/tuđman preseljavali hrvate iz prelijepih posavskih pašnjaka u hercegovački kamenjar
Ima se može se, jelde Dragane, ima ovaca i koza da i to plaćaju?
Najvaznije je da je ured poskropljen ?svetom vodicom" U ovoj nasoj jadnoj drzavi izgleda da nista ne moze bez popova, hodza, biskupa, kardinala,.....
pomiluj ljudino. Cuj ratko biskup za to nije srbin
trebo je on to jucer otvorit :) zamisli mediji sta bi rekli hahaha 10 travanj .. ovako dan poslije steta ..slab ti tajming Covicu :)
Reakcije na prethodna dešavanja u zemlji očito su pokrenule kontra reakcije. Budimo realni i pokušajmo trezveno razmišljati o raznim hapšenjima , privođenjima, informativnim razgovorima. Postali smo zemlja tužioca i sudija koji rade na poziv jedne strane, te kao odgovor na takve radnje sada imamo razbijanje predjedništva , danas hrvatski član u Mostaru , sutra srpski član u B.Luci i ostaće u Sarajevu jedan koji će nastaviti da hapsi i dokazuje samom sebi i svom narodu moć i snagu.
Nije on uhapsen onako,on se tereti za UBISTVO i udruzivanje sa najvecim dilerom droge na Balkanu
@percepcija recepcije ; Hapšen je Čović, Ivanić , optužnica ima mnogo , mnogo i procesi su trajali dugo, dugo a rezultati nula. Oslobođeni od optužnice. Jesu li procesuirani tužioci i ostali njihovi saradnici , nisu ; i tako dalje , opet idemo po starom optužiti , hapsiti procesuirati, pa možda će se naletjeti na nekoga pa i osuditi ?????? I zbog toga evo sada imamo odgovor a to je OPREZ !
Hihihihihi Boošnjoci na haparatima. :)
"Ured hrvatskog člana Predsjedništva BiH" a gdje je "Канцеларија хрватског члана Предсједништва БиХ"?
Vrijeđa džepove prije svega Bošnjaka - najveće platiše poreza i ostalih dažbina. Šta na ovo kašu Ustavi? Opet mislite da će se provuči kroz budžetu PS BiH. - neće! Iz budžeta koji je određen sa Hrvatskog predstavnika da se finansiraju oba kabineta. Ako se uradi drugačije, Bakir Izetbegović je lično kriv!
Sve ovo na slici je za jedno 500 godina robije!
@kiksi10 - znaju u policiji. Kopije su sačuvane. Zlu netrebalo. Kako se Sokol ufursatio, vidim brzo će na dnevno svijetlo! Šćepo mu nije pouka.
@kiksi10 - znaju u policiji. Kopije su sačuvane. Zlu netrebalo. Kako se Sokol ufursatio, vidim brzo će na dnevno svijetlo! Šćepo mu nije pouka.
Došao im sihribaz da ih prska vodicom
kakva sprdancija od drzave, ono sto se nije puskom odradilo, danas se uveliko postize politikom. Ovo je cisti udar na ustavnost drzave, kako moze biti kabinet predjednistva izvan glavnog grada. Druga stvar, sto ce vam svestenici na otvaranju tog kabineta, pitam se kakva bi reakcija bila da na otvaranje drzavne institucije dodje hodza da prouci mevlud i dovu. To onda znaci da covicu cinis diskriminaciju prema ostalim narodima i ostalim vjeroispovjestima,
ihh,,kakvi ste vi legalisti kad vam odgovara legalizam..pa još kažete.."udar na ustavnost države",a kad ste 91..sami prekršili ustav onda je mogao da se krši ustav zar ne?...ljigavci ste najgore vrste..bez trunke samokritike..nego samo onako kako vama odgovara,,i šta što je pozvao sveštenike?!!..kancelarija je hrvatskog predstavnika i ne vidim uopšte problem u tome što su katolički sveštenici bili prisutni..
@kiksi10 naravno da mi smeta, nek se drzi crkve i nek u crkvi propovjeda vjeru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smrad kamenjarski lopovski!
Previse licemjerja po komentarima...na bilo sta hrvatsko odmah se nakacite...jel itko kriv sto su hrvati slozni? Jel itko kriv sto zive stoljecima na tim prostorima? Sad bi trebali postat bosnjaci da svi budu zadovoljni? Ovo se zove Federacija s razlogom i zna se izmjedju koga! Jel kinezi mozda otvaraju predstavnisvo? Koga ovo prestavnistvo vrijedja?
Vrijeđa džepove prije svega Bošnjaka - najveće platiše poreza i ostalih dažbina. Šta na ovo kašu Ustavi? Opet mislite da će se provuči kroz budžetu PS BiH. - neće! Iz budžeta koji je određen sa Hrvatskog predstavnika da se finansiraju oba kabineta. Ako se uradi drugačije, Bakir Izetbegović je lično kriv!
Složni HERCEGOVAČKI Hrvati. Pitaj ipak malo i Hrvate iz Bosne o svemu ovome, pa da vidiš da oni ne misle isto kao ovi poskoci što su tako složni. Ako ih uspiješ naći još dovoljno, jer se masovno iseljavaju u pravcu nam domovine Njemačke.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima se moze se, sad jos pored sdp kirinu i hdz uzima, al je legalno da ga hebes
Ima se može se. Sve će to narod pozlatiti...