Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to ok, cak te i razumijem ovo oko izbora clana predsjednistva, al sram te bilo (mada srama nemas) za ovo oko genocida danas.svrstao si se na tamnu stranu istorije covjecanstva.
Podrzavate genocidase politicare, kao manjina trazite vecinu, sputavate drzavu gdje stignete i hocete vise jel? Fuj HDZ.. niko Hrvatski narod ne ugrozava i "majorizira" kao vi!
Pusiona adzejci i to zestoka.Jasno je vama to.Nego vratite pozicije koje vam me pripadaju.Sav problem su od 90 godina pa do sada napravili adezejci na cijelom Balkanu
Treba postaviti pitanje ovima iz adza i snsd kako tumace zlocine na Kozari Jasenovcu stradalo 46000 Srba i ostalih da li je to exces zlocin ili genocid.Vjerujem da bi se dogovorili za 2 minute.Fuj bagro nista vam nije sveto.
ne moze 2 protiv jednog? a s dodom i dan i noc dogovara protiv treceg
e sad dolazimo do suštine.... treći entitet... i preuređenje kantona...
halo matematičar, u svakom parlamentu većina odlučuje...
Demokratija je odluka vecine... ali hajde da izbisemo predznake... ja cu prvi glasati za Covica ako bude imao viziju za BiH i ekonomski program bolji od bilo koje partije...
Pozivam strance da nam donesu zakone koji vrijede u njihovim zemljama ili cemo mi njima odnijeti nas.
Ovog UZP-ovog ustaško-fašističkog Čovića treba za sva vremena smijeniti sa svih funkcija u BiH. Toliko mržnje, pakosti, bezobrazluka i fašističkih istupa jednog uhljupa koji ne voli ovu zemlju, a debele novce od nje uzima, nema nigdje na svijetu. Jednom riječju ljudski degenerik!
Kreteno covic, probisanski znaci oni za Bosnu i Hercegovinu. Ono sto ti nisi jer ti svoju domovinu mrzis. Fuj SELI
Nevjerovatno je da ima neko u federaciji protiv ukidanja kantona i jačanja lokalne samouprave, samo lupajte minuse debili nije ni čudo što nam je ovako kako jeste.
HDZ zivi u totalitarnom HDZ-ovskom sistemu vrijednosti koje naginju aparthejdu i fasizmu. Zacetnici su blokada orgijanja koje vec imamo zadnjih nekoliko godina bez adekvatnog i civilizovanog objasnjenja
Koju funkciju u zakonodavnoj ili izvršnoj vlasti ove države ili nekog njenog dijela obnaša ovaj čovjek? Isto pitanje i za Bakira? Odakle njima mandat da se oni dogovaraju o bilo čemu? Ovo je najapsurdnija država na svijetu. Ljudi nemaju nikakvu funkciju, nego bukvalno kao u Africi, poglavica svog plemena, valjda…
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! Sačuvajte makar malo svoj obraz i kaznite ove agresore.
Probosanski znaci sve sto nije proustaski i procetnicki, profasisticki!
Drugim rijecima islamski
Kapetan dragan i crnokošuljaška maska