Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet trazi medijski prostor za sopstvenu promociju a konkretnog rada nigdje...samo suplja prica
Fala bogu pa će SP, da se malo zaboravi na ove konje...
Nista novo i neobicno ... nikad i nije u medijima zato sto je nesto korisno uradio, nego samo da bi se promovisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ugledaj se na cerku kako ti je optimisticna.Dijete ti se fino zaposlilo u Centralnoj Banci BiH sa puno optimizma,a ti tako.
Ooooo koja izjava covjece!!!!!Pa ti i tebi sllicni SIGURNO necete dobro proci.
Ova zemlja je zrela za vojni udar!
čović jedva dočekao
AKO NAROD BUDE IMAO PAMETI SVI ĆE TE VI U OKTOBRU NA CRNU LISTU!
Ja pomisli govori o SP-u :D ..
KAD CE OVAJ KATOLICKI SRBIN ICI NA CRNU LISTU?
Dok je potrebno braniti apstraktne nacionalne interese on ce biti tu. Pa da nije njega koga bi Bosnjaci gledali kao problem umjesto samih sebe ili za koga bi nacionalisticki hrvati glasali. Sve to ima svoj smisao.
E moj covicu sve dok su nam takvi na vlasti kakav si ti i dok nam takvi odlucuju o nasoj sudbini i sudbini nase zemlje mi smo samo mrtvo slovo na papriu i mi cemo se naci na svim mogucim crnim listama.
Ja sam na crnoj listi zbg vas....
SDS-SNSD nece podrzati...TO JE PRICA ZA FEDERACIJU !!! HDZ,SDP,SDA nece podrzati nas predlog...TO JE PRICA ZA NAS U REPUBLICI SRPSKOJ!!! Pa tako u krug,jebe lud(politicari) zbunjenog(narod).Ali ok,imamo mi dupe.Izdrzacemo :)
Izvlaci se sad sta si se usro?
Dok je covic u vrhuncu moci, bogastva koju mu daje hrvatski narod u BiH, za to vrijeme je taj isti hrvatski narod obrnuo proporcionalno u qrcu, da nekazem sta teze. Cudna obostrana ljubav izmedju puka i vodje.
Jebi Čovke glupe balijeeee , glupe balijeeeee , glupe balijeeeee hahahahah koji SEX !!!!! Primas platu od drzave koju rusis hahaha Sta vi mislite balijaci o tome :))))
Prije da karindjaju vlastiti narod i dodik i covic, al malo ste tupi da bi skontali, valjda treba voda doci do tavana za otrjeznjenje.
zalosno, ali istinito no, ima jedna: nicija nije do zore gorila
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da su narodi BiH pametni i da imaju muda oni bi nad svim politicarima u BiH primjenili zakon kao onaj sto je primjenjen nad Causevsku u Rumuniji,ali posto nit su pametni nit imaju muda za takvo nesti,Ja sam za to da ovi politicari trebaju da vladaju jos narednih 100godina nad ovim narodom
Najgore je sto se to nemoze uraditi bez NOVCA.Sirotinja je neuhranjena i jednostavno nema snage za promjenu.Jedini nacin je bio MMF-ovo neodobravanje kredita,ali i oni su zadovoljni sa zakonima duhanskog lobija.
a sta da urade? ja me znam zasto sebi ne zelite priznati da bi svima bolje bilo da se u miru razdvojimo... sve je jos nekako i fukcioniralo do komsica. izborom komsica je dokazano da u ovoj drzavi nikada nece biti dogovora i suzivota. predsjednik hrvat koji nikada nije posjetio niti jedan vecinski hrvatski grad,.predsjednik kojega strane delegacije ne priznaju i primaju cisto formalno....
"Ne znam, nisam uopće optimističan, razgovarao sam detaljno sa predstavnicima SNSD-a i SDS-a, oni neće podržati ova rješenja. -------------------------------------------------- NARAVNO DA NECE, A ONDA KAD KRHNE ELEMENTARNA NEPOGODA KAO OVAJ ZADNJI POTOP, ONDA CE ICI U BEOGRAD MOLJAKATI SADAKU OD BEOGRADA KOJI TAKODJER MOLJAKA SADAKU?
TIPOVI RUSE BOSNU 20 GODINA I SVE STO SRBI PATE U TOJ BOSNI, MOGU ZAHVALITI TIM TIPOVIMA KOJE BIRAJU. BOSNA BI BILA STOTINU PUTA BOLJA DA NEMA TIH CETNICKIH TIPOVA KOJI JE NAMJERNO BLOKIRAJU. MISLIM DA JE DOSLO VRIJEME DA SRBI PLATE CIJENU ZA LOS IZBOR! TACNO TO, DOSLO JE VRIJEME DA SRBI PLATE VISOKU CIJENU ZA LOS IZBOR. DATO IM JE 20 GODINA DA DODJU PAMETI I DA IZABERU ONE KOJE TREBAJU IZABRATI, TO NISU HTJELI, ZELJELI DA IH VODE ZLOCINCI KOJI CE UBIJATI DRUGE ILI PODRZAVATI UBIJANJE DRUGIH, NAKON OKTBORA SRPSKI KOLEKTIVITET U BOSNI TREBA PLATITI VISOKU CIJENU ZBOG TOGA! NEMA SE TU VISE STA PRICATI SA CETNICIMA, STVAR JE RJESIVA ISKLJUCIVO NA MEGDANU I ORUZJEM!