Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLAVNI KOORDINATOR POLICIJE BIH-E JE IMENOVAN PRIJE PAR SJEDMICA I TO IMENOVANJE JE DIREKTNO POVEZANO SA SLUCAJEM NA KOSEVU KO I JUCERASNJI TIM, KOJI JE DOZVOLIO DA SE ODRZI 3-EG MAJA C*TNICKA PARADA U SARAJEVU! HARISE , ZELJKO I SVI BOSANSOERCEGOVACKI PTRIOTI TRAZITE JAVNO DA SE ZNA KO JE ODLUCIO DA SE OVO PONIZNO I SKANDALOZNO, PONIZAVAJUCE i TERORA ODRZI U DOBROVOLJACKOJ ULICI???!!! ZNACI DA GENOCIDASI NA CELU SA GENOCIDASEM KOORDINATOROM POLICIJE BIH-E I OSTALIM GENOCIDASIMA NA VLASTI PRIPREMAJU UDARAC NA SARAJEVO!!! BIT CE INCIDENATA I PROVOKACIJE KOJU JE ORKESTRIRALA SANU KRVOLOCNA BANDA KRVOLOCNIKA U BOGRADU! ZNACI DA CE 3-EG MAJA KOLJACI, SILEDZIJE , RUSITELJI, UBICE ONI KOJI SU GRANATIRALI DJECU I GRADJANE SARAJEVA MIRNO DOC I PISAT PO SVIM ZRTVAMA SARAJEVA ZAHVALJUJUCI SE GENOCIDASU KOORDINATORU KOJI CE SA SVOJIM ORKESTRIRANIM GENOCIDASIMA SPECIJALCIMA SIGURNO IZAZVAT NEKI INCIDENT JER IM JE POTREBNO ABSOLUTNO NEKO PUCANJE, UBISTVO ILI AGRESIJA!
zasto pipe nema ovdje na komentarima, Pipo pozelio sam te, aj mis ju
Nemoj samo ti lopove pricati nista .... Samo se ti koupaj u svom bazenu .... ali nemoj da od nasih para se vozi voda iz Splitaa za taj tvoj bazen
...pa daj zaposlite lektora...sramota sta se sve pise...
neznam kako ce to podnijeti ljudi koji su izgubili svoje najdraze od snajpera granata i ostalih projektila kojih je na stotine ta ista jna ispaljivala po djeci zenama starcima i ostalim civilima mislim da im je bolje da ne dolaze u ime mira
U prostorijama Prve policijske uprave danas je održan radni sastanak predstavnika MUP-a Kantona Sarajevo, MUP-a RS i organizatora manifestacije obilježavanja stradanja pripadnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici, potvrdio je glasnogovornik MUP-a KS Irfan Nefić. Predstavnici organizatora informirali su MUP Kantona Sarajevo da će 3. maja, mirnom šetnjom, polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća, bez obraćanja učesnika kojih će, po najavama, biti oko 300, biti obilježeno stradanje pripadnika JNA u Dobrovoljačkoj 1992. godine. - Predstavnici MUP-a KS su obavijestili organizatore da će službenici policije blagovremeno poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u skladu s odredbama Zakona o javnom okupljanju, kazao je Nefić. Mjere i radnje ogledat će se u fizičkom, operativnom i saobraćajnom osiguranju najavljenog skupa. KO JE ODLUCIO DA SE OVA MASKARADA ODRZIDOBROVOLJACKOJ?!HOCEMO IMENA!!!GENOCIDASI SPECIJALCI PRPREMAJU INCIDENTE U PROVOKACIJU!!
gen ocidna ti je izgubljena tako i tako pa taman geno cidas cosic bio na celu iste
Ako Cavic postane presjednik RS onda smo izgubili RS.
molim...sa radikalima??? ok, do sada sam cijenio cavica, ali ovo...zalutao je i on...
glasajmo za cavu pusit cemo travz
cini mi se da je ovaj cova ok ko zna sve je to ludo u toj zemlji
SRS - SRSRS - SRSRSRS - SRSRSRSRS - SRSRSRSRSRS - SRSRSRSRSRSRS
Mile Grobar je zakon hahahaha jest onaj Bakir lud samo tako : )
ovaj moze biti samo gori po RS ... cak i od Lemare