Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih covjek sebe stavio u nezgodan polozaj da si bio posten doktore,naravno ne podrzajem nasilje al ga razumijem kao otac ...Vama je samo novac svetinja...
nikada ne bi bilo ko napao doktora ni verbalno a kamoli fizicki...da se doktori pridrzavaju hipokratove zakletve...a ne ono...poseban vip tretman za djecu ratnih profitera i clanova stranke...a ostalim ako sta ostane...
Ne “bih”....neprocjenjivo. U ovu kategoriju samo jos ulazi i “hvali”...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto otac bolesnog djeteta iz čista mira izvadio pištolj. Pa šta misliš da smo svi retardirani? Pucao bi u tebe iz čista mira jel, a zna da mu od tvog licemjernog potpisa ovisi život djeteta. Budi sretan kako si mogao proći.
Ne opravdavam ali i doktori i sestre se ponasaju kao da mi nismo znali od dosade sta bi radili kod kuce ili na poslu pa smo kod njih dosli da gubimo vrijeme iz dosade ili da bismo im smetali u njihovo radno vrijeme.Toliko.
Ne podrzavam ponasanje vecine ljekara i medicinskog osoblja na klinickom centru. Taj isti dr je rekao prije 14 godina da ce moje djete ziviti od 7do 10 dana. Hvala dragom Bogu pogrijesio je. Moj sin je zdrav i ziv hvala Bogu. Ne ppodrzavam nasilje nikakve vrste. Stop nasiljuu i prijetnjama. Ali je covjek strucnjak,jedini trenutno koji zna nesto gore maligdnim obolnenjima kod djece.
Jedan je Hasanbegovic pomogao mom ocuhu promijeniti suce i omoguciti da dobije staranje nad mojim malim bratom koga je cijelo Sarajevo zvalo "tetkin sin"!Mama ih izdrzavala a oni pred svijetom izigravali kako nuje htjela svoje dijete.Sjeme im se zatrlo, toj familiji hipokrita.
Podrška za oca, izgleda da treba početi oružje koristiti da bi se ove uhljebe natjeralo da rade svoj posao, radnici im trebaju uskratiti doprinose od kojih ove njuške dobijaju platu pa bi onda imali više respekta prema pacijentima i radili svoj posao...
a sta si ti njemu reko za bolesno dijete koje ne moze da lijeci u zemlji u kojoj placa porez, zbog tebe i tebi slicnih???? PODRZAVAM OCA 100% zato sto znam kakva ste stoka!
Heheh kaka je ovo nesposobnjaković i ulizica, veze sa životom nema, a glavu ne vadi iz sebijine guzice!
Kako vas nije stid da sve doktore trpate u istu vrecu..rahmetli supruga se liječila 10 godina na onkologiji..nikada ni jedan jedini put nisam osjetio da neko prima mito..nisam sda fan ali otkako je sebija gore sve fercera koliko moze drzava podrzati. Ja sam sam kriv sto sam doktoru koji joj je prije 10 godina operisao dojku ponudio 500 KM. Hladno je uzeo. Kajao sam se i sad se pred Bogom kajem..Od tada nikad vise.
@Jajenaoko2x2 jesu je i izlijecili svaka im cast
Mozemo li i gdje cuti drugu stranu? Osudjujem postupak roditelja sa oruzjem. Medjutim, da bi znali kompletnu istinu mora se cuti i druga strana.
@samoobjektivno5. Dao je otac izjavu u Avaz .sutradan.
Kakvi konentari,zaista strasno. Toliko mrznje,primitivizma,generalizovanja. Sram vas bilo nepismena stoko. Prvo,dr. je kulturan,vrhunski pedijatar,ne prima nikakve poklone,a kamo li mito,da bi lecio decu. Drugo,majmun je dosao u bolnicu sa pistoljem,trazio da mu prepisu lek iz Turske,sto on to ne moze da uradi.
Prosjecan doktor kad ga se dovede u stres i sok kao taj slucaj sa pistoljem moze vrlo efikasno uticati na njegovu potsvjest tako da u buducnosti napravi vise fatalnih gresaka nego uobicajeno. Znaci da taj covjek nije samo prijetio pistoljem vec vrlo lako unazadio buduce pacijente. Narode, napadni doktora napao si sebe. Doduse, ako dogadjaj popravi zakon i doktoru ce biti lakse u buducnosti.
ja bih te rokno, bez imalo griznje savjesti...da mi dijete zavlacis 9 mjeseci na odjelu i ne dajes dijagnozu i na kraju u Turskoj covjek otkrije sta je dijetetu...a nakon svega toga ti tom istom covjeku koji je dosao polijekove za svoje bolesno dijete kaze bice sutra, prekosutra...a ono lijekove koje mu spasavaju zivot ima jos danas...ja bih te roknuo...za svoje dijete bih vas sve naslagao kao metar drva...
@Spahija_1983 taj hasanbegovic garant u sda
Sebija iz Crne Gore, Hasanbegovic iz Srbije... u moju Bosnu ste dosli da se izivljavate!
Podrška za oca djevojcice, bezrezervna. Smetljaru raspali. Kada primarno odjeljenje, ustanova na kojoj se pacijent lijeci iz nekog razloga nije u mogucnosti da pruzi ili uradi potrebnu proceduru, duzno je da izmjesti pacijenta u ustanovu koja je to u mogucnosti. Zakon je jasan.
sjecam se jednog filma gdje je Danzel Wasington zaprijetio , zarobio doktora jer mu treba operacija za dijete. prvo ) Danzel Wasington nije imao osiguranje , a drugo to je ipak samo film koji se sretno zavrsio . kod nas , covjek ima osiguranje a drugo kod nas nije film ni iluzija ni san nego to je java , to je nas zivot . zalosno. Da sam lijecnik gore , da sam direktor , da sam ministar da sam vlast za bi se zapitao sta nije u redu s moje strane.
Protektorat se svakim danom urušava sve više i više......