Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nauka, još uvijek, nije otkrila hranjive sastojke matične mliječi,......i, mnogo je bolesti koje liječi med i m. mliječ...... ....na kraju krajeva, med se koristi kao preventiva.....
burn, koje bolesti lijeci ?
med ne lijeci niti jednu bolest ali da dobro djeluje na covjeciji organizam...podize imunitet, hrani, fino pomaze u obnovi celija itd itd itd to sve rade takvi preparati ala limun vitamini med kozje mlijeko sirutke itd itd ali LIJECE NE! i u ovo dvoje je bitna razlika!
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
fermentirani caj od grozdja da ,a ostale cajeve onda nema potrebe konzumirati.
made in china, kineski triper
Hvala Bogu pa mi dao zdravlje.
Ne znam za maligna oboljenja, ali čajevi su dar prirode čovjeku, ne mogu vjerovati da posebno zimi mnogi ljudi radije piju vodurinu koja im ništa ne koristi umjesto da popiju zeleni, bijeli, od koprive i ostali čaj. Čišćenje organizma, pomoć pri kožnim, urološkim, dišnim bolestima, meni su mnogo pomogli!
je, za zdrave ljude, bolesnima ništa ne koristi,naprotiv čista voda posebno ako je hladna potiče stvaranje sluzi u organizmu, super "zabava" sa one s kroničnim oboljenjem sinusa, astmatičarima, oboljelima od kron. opstruktivne bolesti i sl..ja sam se gušila u sluzi dok nisam počela piti čajeve, voda nimalo ne pomaže pri razgradnji iste dok čajevi spašavaju.