Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti je igra rijeci. Nije bio kod njega tako da logicno nema ga, ima ga kuci.. ha ja
Meni u ovoj priči nešto tukne -- ima pasoš , nema pasoš, ima pasoš ,nema pasoš...
Kako je ovo simpaticno od sarajevo-x, zabranjuju komentarisanje Basement Ladies night, a dopusta pljuvanje i nacisticke komentare prema covjeku koji je pomogao ovoj drzavi toliko godina i sve je to ocigledno zaboravljeno. Svaka Vam cast, samo nastavite postavljati vrijednosti tako jer ocigledno je sto je ovdje vaznije!!!
ti englesku ne bi nasao ni na karti!....a kamoli da pricas sa englezima! bydalooo.....znaju vise o karadzicu,jel to zakljucujes na osnovu tvojih dzematlija iz zenice!.... a ima vas likova medj bosnjama,da je to prosto neverovatno...koja galerija!
kako to dotičnom gospodinu smeta bolest kad treba svjedočiti protiv zločinca a ne smeta mu kad treba raditi i uzimati pare od ove države
nelupajte gluposti. Covjek sada nije mogao doci radi bolesti, a vec je bio kao svjedok par puta. Ovo sto je napravio hag i sipa, je najvece sranje. Glupani jedni...
NE DAJ SE BERKO, JA IM SAD NE BI NI RIJEC REKAO, PA NEK CRKNU. PRIZNAJ JEDINO SUD SVOJE PARTIJE!
ZAŠTO SE OVA VIJEST NIJE NAŠLA NA SARAEVO-X.COM???- Košarkaški klub Bosna ASA BH Telecom čestitao je Širokom TT Kabeli na dobroj organizaciji završnog turnira Kupa BiH. Sarajevski klub je u priopćenju naveo da je Široki pokazao da je veliki klub i na terenu i van njega te pohvalio domaće navijače za korektno navijanje. \'\'Široki je pokazao i na terenu i van njega da je veliki klub koji zaslužuje sportsku slavu jer je dobrom organizacijom i u izuzetno korektnoj atmosferi pokazao da svoj uspjeh gradi na prihvaćanju kozmopolitskih zakonitosti koje su u sportu jedino prihvatljive. Dostojanstveno pozdravljanje pobjednika i s poštovanjem ispraćanje poraženih, navijače ovog kluba čini još jednim dobitnicima zlatne medalje. Nakon mnogobrojnih, neslavnih i nemilih događaja, napravljen je prvi korak ka oživljavanju pravog sportskog duha koji je decenijama na ovim prostorima punio sportske dvorane, priopćeno je iz KK Bosna.
@Englez... @Teks... nemate blage veze ko je ovaj čovjek,a osuđuje te ga... \"lupate k\'o Martin po diviziji\"... hajd\'sad na google pa tražite informacije o gospodinu... i poslije se javno izvinite za ove glupe komentare!?
zamisli da ja kazem nekom od kolega ovdje u Engleskoj, da neki covjek odbija da svjedoci protiv Karadzica hahahahah, mislim da narod vise zna o Karadzicu nego Hitleru :D
i treba bitangu uhapsiti... on mi je \"strucnjak\"
sta je obraz covjeka koji nece da svjedoci protiv genocida..... svak sa zdravim umom ove planete mrzi takvog covjeka