Važna vijest za imigrante iz BiH
0
Doživotna novčana pomoć za povratnike iz Holandije
Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce val izbjeglica iz Holandije za Bosnu...:)
E jeste prokleti pa ljudi vam daju doživotnu rentu koja je troduplo veća od Bosanskih penzija i vama ne valja. Čuj Nizozemska truli panj et Bosna miriše do neba
e mjadni muslimani svak hoće da ih se riješi.daju para koliko hoće samo da se vrate.dobar ste utisak ostavili u holandiji.
Na koliko načina se može pljunuti u lice onima koji su ostali odbranili ovu državu. E fuj.
...AL CE BOSNE BIT. ;)
lijepa slika ulaska u red light district. :)
HAHAHA SAMO IDITE DA VAS NE GLEDAMO VIŠE I IZDRŽAVAĆEMO VAS SELJOBERI DODIJALI STE SVAKOM SAMO IDITE :)))))))
SVE JE OVO BA FINO...SAMO DOK JA NAPUNIM 55 NE ZNAM DA LI CE VISE BITI HALONDIJE A VALA I EVROPSKE UNIJE...
Sad ce konacno Stulic da se vrati :)
MILAAAAA MAJKO ETO \"HIIIIIIIIIIN\"
Nab.ijem na k.ur.ac sve dijasporce.
Prodajem stan na Ilidzi. Smanjena cijena za 15000 zbog hitnosti. Stan je opremljen i renoviran. oglas vazi 20 dana. Korektna cijena 80. 000.
Cuo sam od prijatelja da je i u Danskoj isto tako. Jednom se prilika otvara, jednom se zena poradza. Uzimaj bosance kad ti bog dade, i put pod noge. Nek vam je sa srecom kad vam bog dade, ko je ljubomoran neka se strpi. meni je tudze dobro milo kao i moje. Zlo mi nije nicije milo. Sa srecom sinovi moi, Bosna zove.
Samo se budala nabi vratila al posto su vecinom sve budale malo ko ce se vratiti. Al ako se sad nevrate milom bice u buducnosti protjerani silom. A nas covjek je proklet da mu das cjelu zemlju rekao bi malo mi je i sve misli da je bolje tamo negdje drugo, al zavarava se. Moj vam je savjet vracaj te se i uzivajte u zivotu, kad vec mozete.
Zakon o remigraci postoji vec godinama. Jos u 70tim godinama su stranci imali pravo na remigraciju. Jedan od uslova za remigraciju je da si 6 mjeseci bez posla i da si stariji od 45 godina....
Šta će nam starci? nek pošalju mlade pod istim uslovima...
Tek cete vi \'\'spremni\'\' da vidite koliko nas ima. I to uskoro ;)