Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu si ti 100%. Mi imamo i imali smo situaciju da se jedan Bosnjak bori protiv 300 neofasista i neokrizara. Obzirom da je takav odnos snaga mi se i ponosimo. Da smo mi imali svo to silno JNA oruzje Moskva bi se tresla .Pogledaj vas, cak \"mirotvorci\" trebaju razoruzati nasu polucivilnuu vojsku da bi vi npr \"osvojili\" Srebrenicu. Poklopite se jadovani.
Pami nismo imali original ili šta? I kako ja da vjerujem da taovjerenakopija odgovara originalu?! Kome to da vjerujem, kada nismo ni vidjeli original svojim očima. Fuj koje smo mi dno dna
Alijina islamska deklaracija je nase sveto pismo. BIH4EVER
@paaaa dobro pitanje, vjerovatno su jako iznenadjeni. Ova nasa vlada izgleda ko oni iz Hare Krisne, napuseni, nadrogirani, negdje ni na nebu ni na zemlji meditiraju, a onda kad se probude odjednom im nesto fali.
Dejton je uzrok (brana) izmetslamskoj dzamahiriji. Zivjela RS i HB Smrt bazzznijiiiiiiiii
@HAHA POTPISUJEM!ZALOSNO je da je trebalo skro dvadeset godina da se dobije kopija,sve mi ovo ne mirise na dobro il bolje rec u KORIST drzave BiH-e! Pa dal je nasa drzava imamla jednu kopiju,ZAR je moguce da je NISU imali???? ZNACI da je nasa drzava POTPISALA NAJVAZNIJI dokument a NEMA DOKUMENT???OVO NISU CISTA POSLA!Ko je prodo drzavu???Ko je sakrio dnas i kaze da nasa drzava nema kopiju POTPISANOG DOGOVORA?!!! BiH4EVER!
Da ova vlada ima imalo odgovornosti, sami bi sebe smijenili. Bosanskoj gluposti nikad kraja. Dobro bi bilo da provjerite tu kopiju sada jer Francuzi kakvi su nam prijatelji, su garant nesto izmjenili.
lijepo...toliko o tome koliko su gospoda odgovorna... ni svoj primjerak nismo imali...jaki nam drzavnici,svi do jednog,od prvog po ovih posljednjih... trebali su sacekati jubilej 20 godina od potpisivanja pa da g aonda zatraze