Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve ovo kriv je Emir Bubalo i stranka SDA!
Tužno, ogledalo stanja u BiH. "Samo ko su djeca da se uopšte bune?!" - pitaju se političari.
Stari mogu trpiti ali su osjetljivi na djecu pa se onda malo trznu, kao ovi iz Konjevic polja, pa onda ljudi kazu da je to politika. Politika ako traze bolje uslove za svoju djecu ili neka ljudska prava. Nece se zapitati politicari a kamoli zabrinuti, ovo je vijest trajanja 1 dana i to je sve od nas i brige za nekoga.
Slažem se, lako je laprdati i meni i svima ovdje iz udobnih fotelja, svi znamo šta treba učiniti ali da to neko drugi učini..Znam da bih digla bunt da moje dijete sjedi u hladnoj učionici ali ako ništa odajem čast ovim roditeljima inicijatorima dosadašnjih aktivnosti.
Da nije ove reprezentacije covjek ne bi lijepu novost procitao. I onda kazu gdje cete iz Bosne, ovo je vasa djedovina. Ma u tri lijepe materine, samo da mi dijete odrasta u normalnom okruzenju.
i ovo je Bosna i Hercegovina