Ivo Josipović primio nagradu
0
"Došlo je vrijeme da prestane era sukoba"
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel to znaci da cete vi vratiti stotine tisuca sandzaklija (kao i balkanskih, turskih i arapskih muslimana) u njihove zemlje???
Dok Ivo prica o pomirenju, poboljsanju odnosa, i o mnogobrojnim drugim normalnim stvarima u normalnim drzavama, nas mentalitet se prepucava o glupostima koje su hiljade puta cuvene.. Vi kao jedni u druge upirete prstima, a ustvari ste isti podli ljudi koji nemaju nimalo ljudskosti u sebi ma bilo koje nacije i vjere da ste, jer olako prelazite preko sve tragedije koja je pogodila nase narode, i ne samo to vec vi bi sutra ponovili proslost, vi kojima je politika i vjera popila mozgove pa su vam glave ostale suplje kao cahure leptirovi larvi, dok je lijepa pamet poput proljetnog leptira \"prohujala sa vihorom\", neka vam je u zdravlje Balkanci!
BRAVO, BRAVO SAMO NEMA NISTA OD TRECEG ENTITETA I OD IZDVAJANJA GENOCIDNOG ENTITETA A PRICATI SE MOZE A AKO TREBA I ZAPJEVATI KOJU - ONAKO UDARNICKU SVI ZAJEDNO...
Dok se prikazivala sva elita sa ex yu prostora na RTRS U ISTO VRIJEME je bakir \"novinarcina\"vodio tako vazan intervyu o tako\" vaznim\"pitanjima sa dikobraz-primatom.
U odnosu na manifestaciju \"Dodjele nagrada Licnost godine\" koju je upravo prikazala drzavna Tv u direktnom prenosu, Severininih 11 minuta nevino je kao djeciji jutarnji obrazovni program. Kakva licemjerna onanija! Trebalo nam je prije prenosa staviti onu markicu \"preporucuje se roditeljska paznja\" da sklonimo djecu da ne gledaju te masovne orgije
Naprotiv, ja bih rekao da je upravo Lagumdzija taj koji radi na razbijanju BiH i kome nije stalo da ova zemlja napreduje, jer jedino on nije bio tu, pored svih ostalih ambasadora i koga sve ne.
vi uvjek kasnite. tek ste u 1432. polako.
Dobro funkcionira ova S-H veza. Dobik prije dvije godine dobio nagradu Večernjaka u Mostarru za Ličnost godine, a (Ne)zavisne Kopanje ops Milorada Dobika vratile sa kamatom. Tu se nađoše i Tadić i Dodik, kao i one prodane duše iz SDA, ubili se od pameti Branković i Ahmetović, kao i Babin sin. Nego nije bilo čovjeka koji je osvojio najviše glasova u BiH , član predsjedništva Željko Komšić i predsjednik najjače stranke u BiH Zlatko Lagumdžija. Stoga ovo se može smatrati samo kao još jedan sastanak u cilju razbijanja BiH.
Protjerali hrvate i srbe, a dovukli turke i arape.
U pravu si,,to je kao i u zivotu cini mi se da oni koji zlo cine bolje prolaze,,nazalost.
Zaboravio si Bošnjakistan - protjerali sve Hrvate i Srbe, ostavili samo nekoliko ulizica tipa Komšićoglua!
Pa ispade onda ko god je protjerivao i etnicki cistio taj je nagradjen, evo primjera: Hrvatska (protjerala srbe) Republika Srpska (protjerala Hrvate i Bosnjake) Kosovo ( Protjerali Srbe, Hrvate I Bosnjake) Pa .e.bem ti pravdu americku i europsku ljigavu i zlocinacku!
A koja je to vasa zemlja, pa vi ste etnicki ocistili puno vise nego sto vam je ikada u povijesti pripadalo. Ili bi vi mozda da vratite osmanlijsko carstvo.
Dobro jutro Ivo, Reci nam nesto novo..
Pomogla im Amerika, istjerali sve koji nisu Hrvati, isto tako i Albancima, ko god nije albanac istjeraj sa kosova. Jedino u Bosni kazu ne smijete napredovat, ne smije biti izbjeglicka kriza i egzodus. Pa najlakse je tako vi ste zahvaljujuci Americi svoju zemlju oslobodili pa sad hajmo svi zajedno gradit buducnost zajedno. MORE M.A.R.S.H
Isti je licemer kao i Tadic, ja mislio bice nesto od njega kao on ode na Blajburg da oda pocast( da se dodvori fasitima u zemlji-isto to radi i Tadic iz cistog kukavicluka) Fasitima. MEsic mi je najgotivniji i najpozitivniji i najpravedniji predsednik za sada.