Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA OVO SVE DIGITALIZOVAT NABAVIT JEDNOM MINI LAPTOP ZA 4 GLAVE I MIRAN DO DIPLOME, PA JA.
ovo je vijest iz nadrealista.
hahahahaha joj glupana, pa to ni po kojem zakonu nije ilegalno, osim onog djela prodaje na javnim površinama. Ovo vam je kao da ste rekli da je ilegalno prodati nekome vlastiti bicikl.
smrt nakladnicima, sloboda narodu
Može li mi neko objasniti zašto je prodavanje polovnih udžbenika nelegalno? Ne ulazim u činjenicu da ljudi se bave prodajom na za to nepredviđenim mjestima. Ako ja posjedujem udžbenik (lična svojina) i želim ga prodati drugoj osobi, zašto je to ilegalno?
@newcomer @ziganteli ++
nelegalno je jer je Zakon nametno da ti dijete mora u skolu i samim tim mu moras kupiti knjige a onda ima taj klan tj. mafija koja se bavi štampanjem istihi prodaju po paprenim cjenama. Jel ti sad jasno ?a narod opet sad na izborima izabere SDA HDZ i SNSD pa kad cujem da se neko zali u Miljacku cu ga baciti
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Odlicno.Predpostavljam da ce sada obrazovanje biti besplatno?
dopis sipi da se provjeri kako se pojedini politicari naglo bogate a s druge strane gradjani jedva i polovne knjige djeci mogu kupit