Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je srece ali srece tu nema ,po onoj narodnoj ,,crkini magarce dok trava ne ozeleni'' da je u selu nekog guzonje kuća,bilo bi to brzom rijeseno....
U meni je duša, to što se trudi žureć` kamo, korak ju usporava; a pjesnik svaki rad` tog izbjegava, kao da nismo svi mi samo ljudi. Zadrhtat ću i ja od hladne studi, kao i vi bojim se zaborava, živjet ne mogu bez topla pozdrava, a to je ono što mi tišti grudi. Nemaš li snage, bit će da se skrivaš: - Gdje li su sve tvoje iskre u tami, te vrline pjesnika koje snivaš? Ti, pronađi u svojoj veličini, sve ono što u meni izbjegavaš pa budimo ljudi, neka se čini.
Naravno da će naše vlasti ovo sve ponovo izgraditi, osigurati pomoć novčanu i svaku drugu. KAD SU NAŠE VLASTI TO NAS IZNEVJERILE???