Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaobilazeci neozbiljne komentare,zelim podrzati inicijativu Gd.Pejanovica,poznatog i uvazenog gradjanina Sarajeva. Da nasi politicari ne vode racuna o kulturnim bastinama svoje zemje,nego se jagme za vlastite fotelje a sve to u ime nekog naroda koga pretstavljaju pjevaju vec i ptice na granama.To da Socijalisticki jednapartiski sistem nije bio dobar potvrdice svi u Parlamentu ali nece priznati da je Bosna i Herzegovina dozivjela procvat bas u tom uredjenju,koje nije samo vodilo racuna o Kulturnoistoriskim znamenostima nego i o svojim gradjanima.Danas je pola stanovnistva na rubu egzisencije a gospoda Vlastodrsci se besramno bogate.Trebali kulturne bastine,, SILOM``braniti?Prepustiti PAPCIMA da zatvaraju Muzeje a otvaraju sopstvene VILE?
CEKAM DA ZATVORE PA DA OTVORIM KAFIC U BASCI MUZEJA.
Želimo da čujemo donijeli smo, a donijeti (nekad) , nama, sad :D
pa zar se neće sve novca što skupimo dati harisu pašoviću za još jedan od njegovih genijalnih \"\"\"\"\"projekata\"\"\"? čovjek ionako 17 godina nije kročio ni u jednu kulturnu instituciju - sam se time hvali - ali zato dijeli lekcije iz marketinga, o tome kako ne treba biti na budžetskoj s.i.si, valjda zato što se on na nju navalio
Турадија и музеј, то ти је исто као Комшић и хрватство.
nek odrijesi kesu nek pljune pare i gotova stvar
wow sjetili se