Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim na slici da je čitava stranka stala u salu.
Šta oni misle unaprijedit ...??? Zar ova stranka još postoji ... ? ? ?
73 člana broji
Novoj koaliciji će trebati ''bekan'' da ga povale kako bi smirili masu. Šta mislite k'o će to biti? To će biti jedan lijepi i rumeni dečko kockaste glave od Livna odrastao na padinama obronaka Dinare i Šatora ispod visokih i strmih litica Crvenice gdje je drugovao sa kozama. Kako kruže priče po čaršiji biće spektakularno hapšenje sa kamerama, a nakon toga javno suđenje na TV-u. Rumenko 100% ide u zatvor.
po meni, gubljenje nvremena da se spasi ono sto se spasit ne moze. Bolja vam je alternativa privalite se kome ili oformite svoj neki blok
Mladi i sposobni sigurno nisu u SBiH-u i koji su to debili ako jesu ????
Jerlagic je rastjerao ono malo uglednih clanova koji su jos bili u SBiH, naguzio se da ga primi i primio ga po ko zna koji put mu ga SDA slozila !!!!