Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo onoga sto je dvaput pametniji nema...poremsemu se u pamet a posebno u patriotizam
Ustaska koalicija http://youtu.be/Hhz1z6vjZQE neka neko od bosnjaka opovrgne da ovo na video materijalu nije istina.
Koji neprincipijelni mix, jedne druge napadaju u Federaciji i sve najgore govore, a u RS-u su eto koalicija. Enesa Suljkanovića za podpredsjednika, niko nije više učinio za povratnike u Dobojski kraj i RS općenito od njega !
obavjestenje iz moskve-cika dodik je sa gaspromom sklopio ugovor da republika srpska direktno od njih kupuje gas,a ne kao do sada,preko posrednika t.j. bh gasa, po dosta nizim cjenama nego bh gas...............
normalno! nepismene bosnje se loze ne znaju jadni da je ovo sve igra naseg DBa hihih
Kroz koji gasovod????????????????možda kroz havuPa i budale vide da je predizborno za blesave glasaće.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Domovina naša je rodila hiljade i hiljade junaka, Jedan od tih delija, to je moj komšija Avdija, Nije bio on niti bombaš, nije bio on niti sportista, Sve što je imo od oružja to su srce, ruke i lopata. :)
Odlicna stvarks samo znas li ti kako je Avdija Sirotanovic zavrsio?
Američki marinac koji je završio sve američke specijalne treninge upita svog zapovjednika da li na svijetu postoji još neka bolja vojna formacija od njihovih marinaca, na to mu ovaj odgovori: Čuo sam za neke Srbe kažu da pale i ratuju sa svima od austrijske granice pa sve do Albanije." Vojnik nije dugo premišljao, spremi se i pravac Srbija. Nakon mjesec dana vraća se marinac sav tmuran i pokunjen. Šta si se snuždio, nije valjda da te nisu primili, upita zapovjednik? Nisam prošao na testu. Pa iz čega si pao, možda iz psihotesta? Ma nije iz toga, tu sam im postavio nove vremenske rekorde. Pa onda si vjerovatno pao na kondicionom ispitu? Ma i tu sam im postavio nove rekorde. Pa iz čega si onda pao? Nisam mogao objediniti jednu vježbu. Istovremeno dok trčim da pucam i na leđima da nosim televizor, frižider i mikrovalnu iz kuća.
E al ga sitničariš, ja pucao, trčao, silovao, nosio regal od četiri metra na leđima sa sve inventarom i u zubima gorenje frižider. To samo možemo mi Srbi :-))) Ameru bio i njegov ranac težak, jebga kad ratuje za pare a ne za šoping :-)))
Ovakve idiotizme samo ocekivat od zloce i metha. :#