Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljković je kazao da je ovaj dom zdravlja, poznat kao "Kumrovec", u jako lošem stanju te da su svi bili saglasni da se mora izvršiti rekonstrukcija. samo da mi je znati koliki je njegov tal u obnovi...???
A jesu i SDP eksperti nema sta,rezu vrpce za svaka 2 i po kilometra ceste.kazu do 2899 godine ako Bog da bice sva BiH od autoputeva,smecari komunisticki,samo demagogiju suplju prosipaju i jos laju da su posteni,nevidjen bezobrazluk ološa SDP-ovog
Sto se ulace u neku stvar narodu, fol obnovit ce... Malo ce zakrpiti, i oprati pare preko njihovih ledja...
Vlada KS predvođena SDA, i koalicionim partnerima SDU, BPS, NSRZB, DF i ministrima nezavisnih zastupnika Eseda Radeljaša i Enesa Zeljkovića je po cijenu ostanka na vlasti nastavila praksu i svjesno ušla u novi deficit za 2013. godinu u iznosu od 15,5 miliona KM, da bi izvršila povećanje plaća.
jesu li to ti eskperti iz SDA, nemojte nam šupljaka, djelujte