Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogledajte ih g.o.v.n.a ....parlamentarna..... ,glodari ovog Bosanskog ,naroda...!
Dom naroda upravo izglasao smjenu ministara iz SDA.
Mens cini da nesto ne sljaka u Seher Sarajevu. Pukla tikva reklo bi se? Prijedlog vam je da privedete Erdogana i onog njegovog klona Davutoglua (moze ga i Zlaja zamijeniti) pa da vam onako sultanski odrzi bukvicu. Svakako ste postali istambulsi vazali jopet a ni Saudija vam nije mrska sudeci po broju muskih kratkih pantalona.
A šta na sve to kaže islamofašist Zlajoglu? Mora da ga novinar nije vidio, jer klečeći obilazi redove poslanika i dudla ima ga, HDZ jedan i drugi, SNSD i SDS, mora i Radončićevim, oni su mu jedini saveznici. Druže Zlatko, pazi na kragnu i kravatu. Bijele mrlje od s p e r m e po crvenoj podlozi i nisu baš neki ukras.
HITNO KUCI U IB. I SANDZAK A NI ALBANIJA NIJE LOSA TAMO TI NIKO NECE DRMAT | | | KAVEZ | | | . .
ZAMJENU MINISTRA OBRANE koje ZAHTJEVA LAGUMDZIJA \"TJ DODIK \" TO JE SAMO da bi postavili na to najvaznije mjesto JEDNOG GENOCIDASA SRBINA ILI NEKOG SLUGU GENOCIDASIMA ! AKTUELNI MINISTAR ODBRANE RBIH-e JE Ibrahimovic \"SDA\", COVJEK KOJI JE ODBRANIO DRZAVU S PUSKOM u RUCI ! DODIK PREKO LAGUMDZIJE POKUSAVA PO SVAKU CIJENU UZETI U SVOJIM KRVAVIM GENOCIDNIM RUKAMA BARBARA 2 MINISTARSTVA KOJA SU KLJUCNA a to SU Ministarstvo Odbrane i Ministarstvo Vanjskih Poslova - Diplomacije ! Ovo ja KATASTROFA KOJU PRIPREMAJU I SDP I SDA, smjeniti i skinuti Bosnjake, jedine KOJI IMAJU DRZAVNA MINISTARSTVA I POZICIJE JE SAMO DOKAZ I LAGUMDZIJE KO I TIHICA DA SU PIJUNI IDEOLOGIJE VELIKOSRBIZMA ! Prvi zahtjeva smjenu Bosnjaka SDA Ministara \"ZNAJUCI DOBRO DA CE SRBI GENOCIDASI POSLIJE TOGA OPSTRUISATI IMENOVANJE Bosnjaka\" na TIM pozicijama, Lagumdzija NEMA NI VIZIJE NI PATRIOTIZMA RBIH-e, a Tihica NiSTA NIJE BOLJI AKO ZAHTJEVA SMJENU Becirovica ! BLJAK !
Jeb.. me, ja fotelje ne dam!
najgori ovaj covic, koji je to interešdžija, beskičmenjak živi, uopće nema stava, ne zna ni šta zastupa niti koga zastupa, osim svoje mršave g.u.z.i.ce. Eto on će kao vidjet kome će i šta dat podršku, kako njemu budu ovamo :S. Pa čovječe ti nemaš stav nikakav, bolji je i Dodik od tebe.
ja vih volio da se danas smjne kadrovi sda a sutra kadrovi sdp svakako niko nista ne radi a javnost bi ase zabavljala sapunicom
SDA = SDP HEBALE VAS FOTELJE STOKO JEDNA IZDAJNICKA ! Sjeme vam se ZATRLO ! Niste dostojni Bosne i Bosnjaka ! Kad je jedan srbin genocidas ZAHTJEVAO SMJENU JEDNOG OD NJIH NA VLASTI, stoko jedna izdajnicka, IGRATE SE DRZAVOM I Bosnjacima ko DA SU TO VASA BABOVINA ! Sikter jucerasnji srpski imigranti, i HEBO TE TIHICU PRUDSKI SPORAZUM i GENOCIDAS DODIK U TVOJ KOKOSJI MOZAK ! LAGUMDZIJA I TI SE IGRATE DRZAVOM , HEBO VAS DO-BRICA CO-SIC IZDAJICA i SRPSKIH PLACENIKA ! Lagumdzija bi tako LAHKO dao svoju fotelju \" GENOCIDASICI ANI TRISIC - BABIC, NJEGOVOJ ZAMJENNICI MVP-a\", koja VEC 4 GODINE pokusava dobiti MINiSTARSTVO Dipolmacije ZA DOKRAJCIT RBIH-u LOBIRANJEM PROTV DRZAVE A Tihic bi zatrazio smjenu ili perfidnije TAJNI dogovor sa lagumdzijom da laznim ostavkama SDP-h predstavnika Denisa Becirovica uklone ZAUVJEK samo ZATO sto je rekao ISTNU SRBIJI BARBARA ! Podrska Denisu Becirovicu, Zivku Budimiru i Ministrima Ahmetovicu i,Kasumovicu i MO-e Ibrahimovicu !
\"SDA je uvijek bila rješenje problema\" reče Tihić i osta živ. Fakat treba imati đon obraz i nimalo morala da se ovako nešto kaže u javnosti.
\'\'Necu majko necu Aliju, Alija je dzimrija,ostacu bez dimija necu majko necu Alijuuuuuu.. Za Zlatana kceri da te dam, necu majko necu Zlatana, u Zlatana reketi,zeli da se osveti... necu majko necu Zlatanaaaaaa. Za Dodola kceri da te dam, hocu majko ,hocu Dodola, makar isla i gola..hocu majko Dodolaaaa.\'\' -ja cirkusa od demokratije !
\"dzentlmeski dogovor sestorke\" - hahahaha...blago nama s ovakvim dzentlmenima... a gdje su dame? p.s. izljev njeznosti je uvijek prisutan..rodi majka
đesam ja tu ja sam bosanski musliman
Aaaaa jeb.em vam ma.t.er fasis.ticku svima....Boze po.bij nas sve u ovoj jeb.enoj Bosni
Predstavnici, a ne pripadnici. Nitko da Hrvatima odredi tko ce ih zastupati. Prud, ili sadasni dogovor sa SDP, manje bitno Dosta fasizma nad Hrvatima.