Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Dom naroda PSBiH smijenio Šarovića, Košarac novi predsjedavajući" - Ovog Sarovica smjenjuju svakih 15 dana :)))
Sve su ovo neprijatelji drzave,ljudi koji imaju jedan cilj unistenje iste.Raduju me smjene i zelim da ova zemlja konacno krene naprijed..
Da Bog da! Ali, ako ti je Košarac & Co bolji, neka nam je Bog na pomoći.
Cuj Jurica - tipicne SDPovske propagande. Naravno da je Tadic neprijatelj drzave - ali jel mi to pokusavas reci da je Kosarac, za kojeg ste vi iz SDPa glasali, prijatelj ove drzave ?? hahahahah Prosla su ta vremena kada ste propagandom ubijedjivali da je vase zlo plemenito. To ostavite za svoje forume mladih, sastanke unutar stranke i sl. Jedno je cinjenica - smijenili ste jedinog covjeka koji je nesto radio u tom Vijecu ministara, samo da biste usicarili par privatnih koristi od Milorada Dodika. Zato od mene necete dobiti glas dok sam ziv. Tu propagandu prosipaj negdje drugo.
SDP i SBB su smijenili jedinog covjeka koji je nesto radio u tom Vijecu ministara, da ne spominjem - jedinog covjeka iz Republike Srpske koji je uradio nesto dobro za ovu drzavu. Narode moj, nek vam to bude pouka - koliko je SDPu i SBBu stalo do drzave. Pamet u glavu na iducim izborima. Njih samo zanimaju njihove privatne koristi, nikako i nikada drzava BIH. Sto obilno koriste Laktaski buldozder i Mostarski soko. Nasao je fantasticne partnere iz FBIH. Da ih je birao, ne bi bolje...
starkelje jedne treba vas sve smjeniti,dati mladima koji zavrse sa najboljim ocjenama politicke nauke da se dokazu,a ne imati 133 i pol godine i upravljati drzavom
Četnik zamijenio drugog četnika ,nevidim nikakve razlike ,, i jedan i drugi žele propast ovoj državi i nestanak Bošnjačkog naroda !
Vidim svakakvih komentara na ovaj članak. Situacija je sljedeća. Smjenu Šarovića je isprovocirao Dodoik koji se sada ponaša kao "ranjeni medvjed" jer je izgubio podršku iz Srbije kada je na vlast došla Srpska Napredna Stranka. (SNS). Dodik je tu istu stranku nazivao političkim podbačajem i još nizom uvredljivih komentara dok je na vlasti bio Boris Tadic. Vucic (SNS) koji je stekao ogromnu popularnost u Srbiji obracunavajuci se sa kriminalcima (Miskovic i sl.) je otvoreno Dodiku dao do znanja da nema njegovu podršku na 5-toj godišnjici SNS kada se samo s njim nije pozdravio. SNS stoji iza šarovića i SDS-a u Bosni jer su oni preko Šarovića stvarali veće tržište za srpske proizvode, znamo da je Šarović zabranio uvoz mnogih hrvatskih proizvoda. Mislim da nema "dobrih" srpskih stranaka i da niko od njih ni SNSD ni SDS ne rade u interesu BiH već za svoje interese. šarović će se vratiti kao i cijeli SDS nakon izbora i diskreditiranja Dodika kako političkog tako i privatnog.
bitno je biti podoban.trampa završena!
Ko krene zadnji nek ugasi svjetlo. Počivaj u miru BiH:::::
Sad su Dodik i Lagumaš u talu,ovaj ministar je smijenjen bez potrebe,jest iz sds-a, ali čovjek plijeni jednom smirenošću da je to nevjerovatno,hrvatski trgovački lobiji su preko Čovića a on preko dodika intimusa i Lagumaša ovo izveli,nema druge,u pitanju je tržište BiH,pa vi pričajte šta hoćete,Ministar šarović je htjeo zaštititi domaću proizvodnju ALI...? ovdje u ovoj napaćenoj ali ponosnoj Bosni i Hercegovini više se u politici nemože skontat ko kome uĆeruje Puu p. vam m...
Smjenjen ministar koji ima najbolje rezultate koji je dosta toga dobrog uradio, smjenjen samo zato sto je Dodik to naredio drugu Zlaji. To je istina, a kmeri djaba ovdje kmeciti sve se vidi sve se zna.
zalosno je to sto podrska naroda ne postoji za one ljude koji ista rade korisnog za ovu drzavu, a jos zalosnije je sto izgleda da podrska koju daje narod, apsolutno nista ne znaci. glas naroda pocinje i zavrsava sa glasackim izborima, i sa davanjima administraciji. pa u kakvoj drzavi mi zivimo?
dosli smo do krajnjeg dna kada nas je SDA poceo upozoravati na zakone ... pa do sada ste sve moguce zakone krsili "po zakonu" kako vi kazete.
Sapunica se nastavlja :D
koji paradox baš, čuj SDA upozorava na zakone, a kao drže se suzdržani hahahhahaha :D dobar vic, dobar
SDA upozorava na zakon,e dokle smo dosli?Smjenjujemo lopove dolaze mozda jos gori,ali ostaje nam da vidimo..
otimanje fotelja - klasičan primjer, ko će koga prije zeznut', a ovi što ne uspiju će da opstruiraju sve živo
Hmmm ... Košarac? Koja je to ubleha!?
kosarac je teži radikalni elemenat,možda u cijelom parlamentu jedan od najgorih,lik je sa dna bureta