Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahro je samo jedna u nizu nekompetentnih osoba na funkciji koju obavlja. Svi su oni zreli za smjenu, batine, zatvor...
nisi dobar covjek dok te ne pocnu olajavati neljudi...simple ;) Mozete ga maknuti sa funkcije...ali nije narod vise glup da prihvata sve sto im se servira od vladajucih stranaka...
Radoncic platio oglas na facebooku Fahrudin Radoncic Sponsored · Moja eventualna smjena je epilog teškog političkog sukoba između mene, s jedne strane, i gospode Lagumdžije i Izetbegovića, s druge strane, u tumačenju, po meni opravdanog bunta nezadovoljstva naroda. Oni misle da je to antinarodni čin, koji treba sankcionirati, a ja sam se ponašao kao odgovoran političar koji razumije svoj narod i ne želi da tuče svoj narod! Kada su se desili opravdani socijalni i antikorupcijski protesti nezadovoljnih građana koje su nažalost zloupotrijebili pojedini huligani i izazvali nedopustivu paljevinu objekata, najvažnije je da nije bilo ljudskih žrtava na strani policije i demonstranata, te da je izbjegnut ukrajinski scenario. Ko je ispravnije postupio – ja ili Izetbegović i Lagumdžija pokazat će vrijeme i predstojeći izbori.
jesi mu ti stajao iza ledja dok je placao fb oglas??? Definitivno se svaki dan sve vise divim ovim komentatorima... svi sve znaju o svakome osim o sebi ;)
ni ja ne mogu ovih povrsnih komentatora kao sto ste vi.
Jadni i ljigavi su ovi "analitičari " koji su plačeni da blate nekoga ko želi napredak BiH. NEMATE ŠANSE, FAHRO I SBB ĆE VAS POMESTI NA IZBORIMA. LOPOVI I PLJAČKAŠI NARODA U BIH U ZATVOR, NA ČELU SA SDA I SDP ČOBANIMA.
Fahrini tornjevi u inat dušmanima iz manjeg bh. entitetima i petokolonašima u redovima bošnjačkog naroda. Najveći tornjevi na Balkanu, blistajte ponosno.
Možda će sada imati vremena da prekontroliše šta Avaz objavljuje, pa se neće dešavati da umjesto slike M.Selimovića stavljaju Pikasa :D
SDA sram da vas bude.Sve nesto znate da je kriminalac,zasto ga ne uhapsite i osudite.Samo tracate ko mahaluse a nemate muda da kriminalca privedete i osudite.Jos ste dovoljno drski da se predstavljate kao zastitnici BIH i trazite glas na izborima a kriminalci vam setaju slododno.Koji ste vi licemjeri!!!!
Covjek koji nije htio da "tuce" svoj narod :D
Uz njega je i Bog i din, on je naše Bosne sin. Fahro njegovo je ime, ponosi se Sarajevo sad sa njime.
Ma i on je svoje odmrmorio, ništa konkretno nije uradio osim što je još više napunio svoju kesu i samoprozvao se najvećim graditeljem od Gazi Husrev bega
de ga više smjenite i ispitajte kako je došao do para i ko su mu saučesnici.
Najveći gospodin u Bosni i čovjek koji je imao kapacitet da pokrene ekonomski boom u državi. Šteta što su ga kriminalci iz SDP-a oklevetali. Predsjedniče Radončiće, za Bosnu spremni! Uz vas uvijek i zauvijek.
Jadna ti majka tvoja poremecana.
Jadna tebi majka Vicko kad glasaš za SDP i kad navijaš za onu plavu furdu s Grbavice.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Malo je sto je smjenjen, treba ga na izborima jos potopiti dodatno pa da se zna da ova drzava i gradjani imaju makar neki stav prema kriminalcima. Poraz je da je uopste stigao do ove pozicije, ali sta ces kada danas ljudi obraz prodaju za 100KM.
Nadam se da će Šćepo konačno skinuti iz fotelje, krajnje je vrijeme
to je minimalno sto je zasluzio,trebalo bi mu zabraniti da se bavi politikom