Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode SDA i sve ide polako po planu...
Nadam se da ovo nece biti samo jos jedan u nizu populistickih poteza....
Mislim da ce SDA naci opet neki nacin da ovo ne prodje, ali da ispadne da su oni bili za ali ostali nisu htjeli.
Pod hitno ici sa ovim. Krajnje je vrijeme da se i oni spuste medju narod. I treba javno objaviti ko je glasao za a ko protiv ako ovo ne prodje.
Donesen 2005, ostao i 2006-2010. Zna se ko je predlozio ovo, ko je izglasao ovo, i ko se potrudio da sve do danas ovako ostane. A isto se zna ko i zeli ovako nesto promijeniti.
nedaju oni svoja primanja sto narodu neobjasnite kolika je vasa osnovica kada ste ostalim 2009 godine smanjili na osnovicu 495 tada je vasa ostala na 535 sada sa 495 smanjujete narodu na 475 , a sa vase 535 umanjujete 4,5 % sramota sto vam kao u ostalih na nivou institucija BiH nije osnovica 475 a ne 535 umanjena za jeftinih 4,5 %. RECITE NARODU KOLIKA JE VAMA OSNOVICA I KOEFICIJENTI