Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na dan kada je ideja Velike Srbija postala legalna, donijet je Zakon o državljanstvu Federacije BiH :D
Nesto se tu opasno mixa...jos vucko ide u posjet Covicu, narod se ionako nista ne pita, samo ce im se rec ishod
Udruzeni zlocinacki poduhvat SDA-SBB poceo je da nam dijeli drzavu. Nije narod jos svjestan greske koju je ucinio glasanjem za njih.
Bas nista ne razumijem. Cuj zakon o drzavljanstvu FBiH ??? Pa zar nije zakon o drzavljanstvu republike Bosne i Hercegovine! Dakle vec podjelili, mi u federaciji imamo svoje drzavljanstvo, stanovnici u rs imaju svoje dravljanstvo. Jos trebamo stampati pasose i postaviti grancne prelaze. Sve po zakonu ...I imati cemo sirom otvorena vrata za clanstvo u EU...
Ovako su bošnje donijele odluku koja je stupila na snagu sledeći dan o nazivu naroda. A nakon 20+ godina sjetili se da narod nema svoj jezik.
Samo da rata ne budNe haveri moji klixovci..
Mile vec pravi pasose..
Zakon o državljanstvu FBiH koji je usaglašen sa Evropskom konvencijom o državljanstvu, koju je BiH ratifikovala 2008. godine, stupa na snagu dan nakon objave u Službenim novinama FBiH.
Sve od do ...! PU!
Jel se mi ovo rastajemo? :D
Drzavljanstvo Federacije hahahhahahahahaa. Kod Bosnjaka srce vene,nema Bosne suverene :)
o boze