Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta to bi sa Nerminom Nikšićem i njegovim bratom ?
Sada se samo možemo pouzdati u SDP, jer ovi svi ostali su se pokazali k\'o gladež za svojim guzicama. Da nema budžeta, njima bi plate išle, a svima drugima primanja bi bila srezana... SDA- NIKAD!!!
Premijer Niksic je uradio sve po zakonu i zato ne vidim razloga zasto ga prozivaju. S obzirom da smo jedna od najmanje zaduzenih drzava u Evropi, ne vidim razlog zasto se neki toliko opiru MMF aranzmanu, jer sve zemlje funkcionisu na taj nacin, a posto jos nismo dorasli tome da se samostalno finansiramo, a zelimo da imamo i penzije i plate i da razvijamo ekonomiju. Da nije bilo ovog covjeka da stane u kraju ponovnom pokusaju blokiranja donosenja budzeta, i ovu godinu bi proveli u krizama i strajkovima. Hvala vam premijeru na hrabrosti i odanosti gradjanima.
Samo da nam usvoje budzet pa da normalno disem, a ovo sto su nam napravili ovi za koje sma prvi glasao ja posebna je prica, na izborima nikad vise sda
Internet-plaćenici Stranke demokratske akcije (SDA) i državne bošnjačke mafije već mjesecima zagušuju medijski prostor agresivnim porukama i govorom mržnje koji se šalje putem portala, Facebook profila, ali i komentara na vijesti koje se objavljuju na internetu,
Federacija je u stisci s vremenom, budući da budžet, na zahtjev MMF-a mora biti donesen do 4. decembra. Da je premijer postupio prema Ustavu i zakonima, potvrdio je i Ured Vlade FBiH za zakonodavstvo i usklađenost s propisima EU. Pri tome, Nikšić je postupio u skladu s članom 4. Ustava, kao i članom 19. Zakona o budžetima FBiH, navedeno je u mišljenju ovog ureda upićenom Federalnom parlamentu.
Ako ne bude onako kako se SDP zalagao da bude, onda ne vidim buducnost ove zemlje, odnosno vidim strajkove i glad i opste nezadovoljstvo, zato se iskreno nadam da ce nasi politicari ipak donijeti pametnu odluku danas.
udžet FBiH mora biti donesen do 4. decembra kako bi MMF mogao 21. decembra donijeti odluku o nastavku stand-by aranžmana.
Nikšić je podsjetio da je pokrenuto kreiranje pravnog okvira za borbu protiv organiziranog kriminala.
Sutite, dobit cete 15 dislajkova u roku par sekundi ako spominjete Nermina Niksica i SDP kako ne treba ;)
budzet je potreban samo budzetlijama, ukljucujuci i vlast a privredu ko j**e bolje je da propadne sporazum sa MMF-om jer nas samo dalje bespotrebno zaduzuju
nije mi jasno da nema budžeta njima bi išle plate a svima dugima bi bila primanja srezana Kome bi bila ista primanja a kome ne bi na budžetu?
SDP je samo interesna skupina
Nermin Nikšić je najnormalniji i najpoduzetniji premijer kojeg je Federacija dosada imala. Svaka mu čast- prava je ljudina
Svaka čast SDP-u da su istrajali ovoliko dosada u borbi sa ovim kriminalcima...