Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava vecina zna sacuvati obraz i dostojanstvo...samo nastavite.... uz ovakve ljude se na neke sprovedbe reformi moze racunati... sjetimo se samo koliko se sa sda budzet izglasavao i kakva su previranja bila...e pogledajte ovaj kontrast i kako se budzet u krtakom vremenskom periodu donio i odobrio...
bravo za premijera Nikšića,hvala što se pobrinuo za primanja civilnih žrtava rata uprkos blokadi onih kojima su puna usta BIH i njenih građana!
Svaka cast.Inace se natezu pola godine oko budzeta.
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/internet-placenici-sda-divljaju-na-portalima
Napokon se ljudi urazumiše. Odličan potez, ne treba gleati jednolično, jesmo zaduženi, ali zar da socijalna kategorija ispašta radi grešaka prijašnjeg saziva?? Strašno
Ovo je samo privremeno rjesenje,nemoguce je iscupati se iz ove duznicke krize jer politicari iz oblasti ekonomije nemaju nikakva rjesenja,niti ideju za napredak bolje receno ideje su im dotrajale(TJ NISU STRUCNI).. Ova drzava nista ne proizvodi,mnogo uvozi,na isplate drzavnim organima trosi se jeb..no puno love na njihov nerad,neprofesionalnost,putovanja itd.Ono sto je neizbjezno sa ovakvim protuvama jeste cinjenica da idemo u DUZNICKO ROPSTVO!!! Ima da krepavamo od gladi i zedji,eto narode ziv bio pa vidio..Nas samo treba tretirati kao zivotinju po mogucnosti batinati mozda se na taj nacin opametimo,druge nema!!!
Sigurne plate za uposlenike u federalnoj administraciju i za narednu godinu. Jos i malo uvecano za mustuluka!
koja vrsta psa moze biti protiv usvajanja budzeta?
@commi Čitav rat ti je Tihi bio u Njemačkoj nemoj lagati i bit lud, a ima 4 stana u SA kakav povratak to je samo radi takvih kao što si ti da je sreće da se svi vrate odakle su došli nema rata više.
Prava vecina zna izgubiti obraz i dostojanstvo...samo nastavite.... uz ovakve ljude se nasigurnu propast moze racunati... sjetimo se samo koliko se sa sda budzet izglasavao i kakva su previranja bila...e pogledajte ovaj kontrast i kako se budzet u krtakom vremenskom periodu donio i odobrio...Da bi mi koji klikcemo citav dan i pisemo pozitivne komentare SDP-u mogli plate dobiti.
Glasao sam za g-dina Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce
Pa zato pisu hvalospjeve ide njima pravo u dzep.Ucili od Gebelsa kako se propaganda siri.Dzaba jarane popadat ce ko kruske na sljedecim izborima.Jos poceli i vjere ismijavati,sirotinji se izrugivati.Ma nece ih biti na mapi.
Uzas! Slijepi kod ociju. Pa budzet jeovako ekspresno usvojen, samo da bi se mogli jos zaduziti. Vece su nam rate za vracanje kredita, nego sto zaradjujemo, i sada ce se dodatno zaduziti kod MMF-a, da se vrate rate MMF-u!
Samo budala ne može skontati da SDP-e ima ljude koji sjede pokraj računara i pišu fraze podrke vladitj. svojim članovima
Svaka cast ima Tihi za novi stan,Zlatko za putovanja,vlada za toalet papira.
Bravo partizani, naprijed tifusariiiiiiii.Samo kredita jos malo pa nestalo.
Samo tako drugovi i drugarice.Sad cemo biti mirni par mjeseci,pa opet kod MMF na kreditnu slamku.