Povećanje za 75 miliona KM
3
Dom naroda odobrio rebalans budžeta FBiH
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
genocidasu sto koristis nadimak suljo tihic idi se lijeci, bolestan si kao i sav genocidni narod kojem pripadas.
NIje kanton 10 nego HERCEGBOSANSKI KANTON!!!!!!!
Delegati SDA nisu blokirali budzet nego smo ostali suzdrzani. Tako je najpostenije jer vecina nasih delegata ima zavrsenu medresu, a tamo se ne uci nista o ekonomiji. Ali, zato smo proucili dovu za budzet da bude hairli prikupljanje para. Dova za budzet je nasa pomoc drzavi BiH. Takodjer, pozvali smo i dzematlije da i oni prouce bismilu Upravi za indirektno oporezivanje. Bismilahirahmanirahim...
Mozda zato sto su od pocetka bili za jos veci budget, ne znam koliko pratis ali ocito malo da su prihodi od PDV veci za oko 80 miliona vise nego planirani, tacno onoliko koliko je SDA trazila, cisto ekonomsko pitanje bez da pranim ikoga, trebali bi ste se informisati prije glupog komentarisanja
gledaj ti genocidasa sto spominju SDA, SDA je za nih nesanica, oni kad cuju ili vide SDA odma im bale, sline, krenu, a ovaj bolesnik sto koristi nadimak suljo tihic, treba pod hitno da ode kod doktora, jer opasno je bolestan,idi genocidasu lijeci se umjesto sto balis po portalu.
Pa ko koga sad *ebe, lagumdzija je u predizbornoj kampanji rekao da BiH ne treba vise da se zaduzuje i ako sdp pobjedi da se vise nece praviti aranzmani sa mmf-om, i sta je sad ovo druze zlatko, ti izgleda dobro lazes i obmanjujes.
Delegati iz SDA bili su suzdrzani prilikom glasanja. Naredio sam da se prouci dova za budzet. Bismilahirahmanirahim...
steta sto ga usvojise...inace bi bila bosanska jesen
Eto da se i kod nas nesto dogovori bez svadje. Ovo je potrebno za FBIH i drago mi je da je proslo bez problema i kocenja od pojedinih stranaka.
nama kad nestane para (a to je uvijek, jer nikad ne znamo napraviti proracun kako treba) - mi samo rebalansiramo. bogata zemlja, sta ces. ima se para, ima se s\'cim.
Neka si im rekao, aferim
Svi navikli da dodju pred Vladu, da im se da po 100KM da se razidju uz obecanje da ce biti problem rijesen i to je to. Nema vise toga. Treba napraviti uslove za norlmalan rad zemlje pa tek onda ispunjavati muzicke zelje. Bravo za vladu
Rebalans je svakako trebalo usvojiti! Podržavam
Ne moze se svima ugoditi. Uvijek ce neko biti nezadovoljan. Ne rastu pare na drvetu da se svakome ispunjavaju zelje
Šta će ovo biti da SDA nije stopirao ovaj proces