Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na dnevnom redu će se naći i zahtjev delegata Borjane Krišto, Staše Košarca i Sulejmana Tihića za razmatranje Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Agenciji za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije po skraćenom postupku. MOLIIIMMMM JEL TO VIDIM TIHICA U BORBI PROTIV KORUPCIJE??HAHAHHAHAHAA
Sve osobe koje djeluju protiv drzave BiH procesuirati,pogotovo one na pozicijama i tako stvoriti pravnu drzavu.Ako neznate kako postupiti sa ANTI DRZAVNIM ELEMENTIMA,pogledajte kako to rade druge drzave .
Trebali ste to napraviti '92 sad je kasno nego lijepo crnči u dijaspori i šalji pare babi dok ne krepa poslije nećeš imati nikog u nametnutoj.
Napokon se nesto konkretno radi u ovoj drzavi.Jos samo da uvedu zakon koji ce procesuirat SVE KOJI DJELUJU PROTIV DRZAVE BiH i onda smo prava demokratska pravna drzava. Vrjeme je da apsurde u nasoj drzavi rjesimo...Nigdje u svjetu ne postoje predstavnici drzave koji otvoreno djeluju protiv iste a da je legalno OSIM U BIH.
Vrhunac ironije je kad ti Tihic predlaze izmjene zakona o korupciji hahahaha
Od 24% BiH treba napraviti jedno veliko jezero i sve pogušiti, tako da Republika Srbija ima otvor na more i izlaz na Neumu, a Republika Hrvatska da ima veliko jezero na kojima će imati hidroelektrane, i koristiti poplavljenu BiH za kupanje Srpskih i Hrvatskih gradjana, iskopati ćemo veliku rupu gdje ćemo mi Srbi i Hrvati ubaciti bagerima Sarajevo, Zenicu, Tuzlu u tu rupu i prekriti sve vodom preko ćega će prelaziti Srpski tankeri i Hrvatske brane. (skriveni komentar)
SDA predlaze zakon o prijevremenom penzionisanju, kako bi mogao ove stare lopove da nagradi za dosadasnji lopovluk, a da dovede mlade marionete koje ce da nastave gdje su ovi prethodni stali.
NE STIDI SE ONOG ŠTO JESI! BITNO JE BITI BOŠNJAK!
Nikšić: Podijeljene pozicije u novoj federalnoj vladi! SDP iSBB interesuju samo pozicije i fotelje, sram vas bilo dok je narod na rubu gladi njima je vazno da djele pozicije, koliko su SDP i SBB "uradile za narod govori i ovaj clanak: "Najjadnije zemlje svijeta: BiH u "društvu" sa Zimbabveom" to mozete procitati ovdje: http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/137450-Najjadnije-zemlje-svijeta-BiH-drustvu-Zimbabveom.html . I dok se "nas" nerko premijer bori za pozicije BiH tone sve vise i vise, za ovakvo stanje nek vas bude sramota i SDP i SBB , od zavrsetka agresije na nasu drzavu narodu nije bilo gore nego sad od kada ste vi na vlasti, vi vec 3 godine samo pravite vlade i imenujete podobne i zaposljavate rodbinu a BiH propada, sram da vas bude, cuj pozicije podjeljene to je vama vazno, to mozete ovdje procitati:http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/132606-Niksic-Podijeljene-pozicije-novoj-federalnoj-vladi.html . Sram vas bilo.
Ma bit će ovo ok, možda je i bolje što je pomjeren ;)