Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno je da ce danas da bude cirkus. Ipak je Tihic mnogo blizi i prihvatljiviji HDZu i SNSDu nego Lagumdzija. Tako da slijedi potop SDPa.
ljudi nemojte se svađati više usaglasite se i nastavite sa radom nemojte da narod ispašta.
ministar leti danas aBd i zamijenik...fujjj bagro sdaovska
POMESTI ĐUBRAD IZ SDA
Umjesto waltera vratio se Tihi..
Sve što BH političari nude poštenim ljudima u ovoj državi jeste jedan osjećam bespomoćnosti - ništa više. Pritisak nepravde je ogroman i ova bošnjačka, srpska i hrvatska sirotinja jednog dana će sva popucati po šavovima ... Tada više nikoga neče interesovati politika ...
ZAMJENU MINISTRA OBRANE koje ZAHTJEVA LAGUMDZIJA TJ DODIK TO JE SAMO da bi postavili na to najvaznije mjesto JEDNOG GENOCIDASA SRBINA ILI NEKOG SLUGU GENOCIDASIMA ! Zasto NKO ne pise DA JE AKTUELNI MINISTAR ODBRANE RBIH-e Bosanac i clan \"SDA\", COVJEK KOJI JE ODBRANIO DRZAVU S PUSKOM u RUCI ! DODIK PREKO LAGUMDZIJE POKUSAVA PO SVAKU CIJENU UZETI U SVOJIM KRVAVIM GENOCIDNIM RUKAMA BARBARA 2 MINISTARSTVA KOJA SU KLJUCNA a to SU Ministarstvo Odbrane i Ministarstvo Vanjskih Polova - Diplomacije ! Ovo ja KATASTROFA KOJU PRIPREMAJU I SDP I SDA, smjeniti i skinuti Bosnjake, jedine KOJI IMAJU DRZAVNA MINISTARSTVA I POZICIJE JE SAMO DOKAZ I LAGUMDZIJE KO I TIHICA DA SU PIJUNI IDEOLOGIJE VELIKOSRBIZMA ! Prvi zahtjeva smjenu Bosnjaka SDA Ministara \"ZNAJUCI DOBRO DA CE SRBI GENOCIDASI POSLIJE TOGA OPSTRUISATI IMENOVANJE Bosnjaka\" na TIM pozicijama, Lagumdzija NEMA NI VIZIJE NI PATRIOTIZMA RBIH-e, a Tihica niSTA NIJE BOLJI AKO ZAHTJEVA SMJENU Becirovica ! BLJAK !
-SNSD će glasati za izlazak SDA iz vlasti...SDA postaje opozicija... -Kao protuusluga , doci ce do samostalnog povlacenja Lagumdžije i Bećirovića SVE JE TO POLITIKA...They Don\'t Care About Us...
@ecb SDA je toliko uradila za bosnjake, da nas je danas pola gladnih i definitivno smo najsiromasniji narod u Europi. SDA nemoj te se brinuti za moje interese, tako mi je dobro da umirem od vase brige za moje interese!
SDA = SDP HEBALE VAS FOTELJE STOKO JEDNA HALAPNA I IZDAJNICKA ! Sjeme vam se ZATRLO ! Niste dostojni Bosne i Bosnjaka ! Kad je jedan srbin barbar i genocidas ZAHTJEVAO SMJENU JEDNOG OD NJIH NA VLASTI, stoko jedna srpska izdajnicka, IGRATE SE DRZAVOM I Bosnjacima ko DA SU TO VASA BABOVINA ! Sikter jucerasnji srpski imigranti, i HEBO TE TIHICU PRUDSKI SPORAZUM i GENOCIDAS DODIK U TVOJ KOKOSJI MOZAK ! LAGUMDZIJA I TI SE IGRATE DRZAVOM , HEBO VAS DO-BRICA CO-SIC IZDAJICA i SRPSKIH PLACENIKA ! Lagumdzija bi tako LAHKO dao svoju fotelju GENOCIDASICI ANI TRISIC BABIC NJEGOVOJ ZAMJENNICI MVP-a, koja VEC 4 GODINE pokusava dobiti MIN.Dipolmacije ZA DOKRAJCIT RBIH-u LOBIRANJEM PROTV DRZAVE A Tihic bi zatrazio smjenu ili perfidnije TAJNI dogovor sa lagumdzijom da laznim ostavkama SDP-h predstavnika Denisa Becirovica uklone ZAUVJEK samo ZATO sto je rekao ISTNU SRBIJI BARBARA ! Podrska Denise Becirovicu, Zivku Budimiru i Ministrima Ahmetovicu i Kasumovicu ! RBIH4EVER !
Nije dobro ni najmanje!!Ako ova smjena danas prodje, nije dobro!!Pod hitno raspisat vanredne izbore, i da narod kaze kome vise vjeruje i koga zeli na vlasti u Bosnjaka!!Ne znam zasto, ali ne vjerujem Lagumdziji nista zivo - ili radi za interese nekog drugog, ili je slijep pa ne vidi kuda ovo vodi Bosnjake!!Kada SDP bude imao predstavnistva u Bijeljinji, Banjaluci, Doboju, Prijedoru, Visegradu, Foci, Posusju, Sirokom, Grudama i da ne nabrajam, onda mu mozda i povjerujem u pricu - Ovako, pricati o BiH kao gradjanskoj, a u pomnutim gradovima ne smijes spomenuti da je to BiH, a kamoli nesto drugo, onda ti ne mogu vjerovati u pricu!! Ovo sto sad radi Lagumdzija je nista drugo nego slabljenje Bosnjacke pozicije u ovoj drzavi, a nazalost i samim time i probosanske pozicije!!
Siđem ti sa zadihane ma.tere, pede.ru podrumski
Ja glasam za SDP
Treba glasati za ukidanje Doma religija Parlamentarne skupštine BiH.
Nije SDP nikad ni trebao ulaziti u kolaiciju sa SDA. Za sve je mali Zlaja kriv! Sada nek kusa ono što je napravio!
toliko je dramatično da tv1 ima specijalne vijesti svakih 15 min.
Tihic izlazi, previse skicis kad te guz... HAHAHAAHA