Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon vise! Evo smrzoh se :)
bilo je i vrijeme, smorise ove jaknurine. fuj
Oh proljeće, vel'ko M.
nema jos proljeca, bosanac na mjesalici je glasnik proljeca, a vidim niko jos ne mjeaa nista
E Bosanđerosi dobro ste nas zeznuli, da smo se bolje dogovorili covjek bi kao mladić ostao u BiH i sad bi vi imali problema s njim...bio bi tamo neki kantonalni ministar ili gradonacelnik i fino po Sarajevu mlatio pare! : )
ne znam kako je ovo ovdje zavrsilo..trebalo je na clanak od bandica..j.ga
Aha, jedna dama već sa tendencijom oblačenju za proljetno vrijeme. Podignute kose, suknjica malo više koljena, linija podvučena. Aferim. Proljeće, bujrum! Povedi i ljeto sa sobom! Uh ovog alčaka u meni... PS: Jao ovih turcizama...
Sta ima veze, ponekad se odlicno ukomponuju u recenici :)
Ne može bez vlastite istorije, ma šta god trenutno vjerovao odnosno negirao da si. Uzmi je i prihvati svu onakvu kakva ja, izprostituisana, prljava, ofucana... Ponosi se njome, koristi sve njene plodove i pokazuj je svima. To te čini originalnim i interesantnim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ide proljeće a nama sve gore i gore :)
jeeeee proljeceee!!!!
Lune.lune..nisi valjda homo? :D
Javite za tu kafu..I tata bi :D.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)