Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije dosta !?
ništa čudno
Hajde stranke zaštitite nas obećanjima, pamfletima, stranačkim zastavicama... Zaštitite nas odlukama o raspodjelama pomoći i nadlijetanjima helikopterima... Prošle godine požari i suša nam uništili šumu i usjeve, ove godine poplave odnesoše sve što vi niste odnijeli od rata naovamo... Zimu ćemo dočekati bez krova nad glavama, bez posla, bez škole, bez plina... Mi se šamaramo javno radi vas... I ?
Svatit ce ljudi s vremenom sta se stvarno desava,i sta je uzrok svih katastrofa sirom svijeta?
...opet padavine i to mnogo, nikada kraja tome u ovoj godini
Ova vlada je znala da če biti ponovo padavine i poplave pa se nisu ni trudili pomoči narodu da ne bi dvaput to radili???jebiga trošak je to za njih manje će maznut.
Sve je dobro dok do POLJINA ne dodje.
...jbg, idemo se išamarat, morebit bude manje padalina...
...eo, paša, čim metnem lance na avto...kažu, biće pljuskovi snijega...
kod nas derneku nikad kraja.........................
A šta je učinjeno da se to spriječi? Ni-šta! Ovo kod nas dok ti ne dođe voda do nogu niko ne mrda guzicu.
do glave!!!
Bilo je i preko glave...i sta su napravili? - nista. Da li ce se nesto konkretno napraviti po pitanju sprijecavanja u buducnosti slicnih katastrofalnih poplava? - nece.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)