Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj glavu Dimitris...
ovj dimitris kour je cetalj i sta on misli nasoj zemlji odavno znamo
vazda moja tuga najveca- e moj sumadinac
Genocidna Srbija?Kakva neistina,svako normalan zali svoje zrtve ali i osudjuje zlocine.Ko je napravio tuzni Jasenovac sa pola miliona zverski mucenih Srba,Jevreja,Roma?A Kozara,hercegovacke jame?
@PIPO a jeli stvarno? pa ko je to slao kamijone i kamione groriva, oruzja, hrane nacistickoj srbiji?pomogli su srbiji u svim infrastrukturama sto se tice agresije nad BiH-om! ko drugo u grckim bankama je i dan nanas novac koji je opljackala srbija i milosevic SFRJ a znaci i BiH-i! A kad pisem grski dobrovoljci znaci dobrovoljci kojie je poslala grcka pravoslavna crkva, nemoj mislit da se sve ne zna i pamti! a meni oupste nije bitno bit zanimljiv nit smijesan jer ovo sve sto pisem nije zahebancija i izmisljotina vec PUKA istina sta su svi radili jadnom Bosnjackom narodu i BiH-i! BiH4EVER!
nacisicka srbija nije isporucila hitlera ratka mladica i ispunila je sve uslove ta krvolocna skupina zvjeri i ubica??? TO nikak da s pomene ovaj na slici, vi niste prijatelj drzave BiH-e, mi vas smatramo rusitelejem jer je vasa drzava licno ucestvovala u agresiji nad BiH-om! i Grcka ima sta placat nasoj zemlji i narodu, dal parama dal pravdom!!!BiH4EVER!
Ovaj na slici radi samo za genocidnu krvolocnu srbiju, znamo mi koliko je Grcka prijatelj BiH-i?Grcki dobrovoljci su zajedno sa srbskim siledzijama i ubicama zajedno etnicki cistili BiH-u za VELIKU SRBIJU!!!!
\"Kourkulas je naglasio da EU čini sve da ubrza evropski put BiH, ali da BiH mora ispuniti uslove koje su ispunile i ostale zemlje koje su dobile vizne olakšice. \" Sta je sada ovo. Zar ih nismo ispunili.