Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma bitno je da su ove smrdulje sto su izgubili djecu ovde srebrenica nije vise stratiste nego na cemu se pare mogu uzeti
A jesu i neke presude ubiješ na hiljade ljudi i siluješ spališ i šta više ne i dobiješ 8 godina, pa izračunaj koliko jedan život vrijedi sa tom presudom.. To nisu presude to je skrivanje stvarnosti stoga i jest tolika nepravda. A ovi svjedoci nisu ni bitni kada se zna ko je bio agresor a ko žrtva, samim time to je matletiranje u kvadrat žrtve. Krivac glavni je država BiH koja je trebala biti prvobitno tužena kako bi se ispravila nepravda u samoj državi koja je na žločinu napravljena pa potom kada se ispravi to dalje redom. Ovo što je urađeno žrtvama je čisti dvostruko ako i ne trostruko ubistvo.
"Svjedoci pravde" :-))) Spada li u te svjedoke i onaj Siptar sto su ga Srbi na Kosovu ubili pa on ozivio?
ŠIPU MI TUKI THUG LIFE
https://www.youtube.com/watch?v=UCtsWLgOzIo