Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Jere uporedi svoje i glasove HDZ-a. Ne ide mu matematika od ruke kad treba placati radnike, vracati kredite i brojiti glasove. Valjda moze bar kupiti racunar kad ne moze pamet.
Koliko god Jerko bio lud ili poremećen u jednom je upravu a to je da se HDZ mjesa ondje gdje mu nije mjesto ! Hrvatski Narod je 3.oktobra na izborima jasno dao podršku i rekao da Hdz ne zeli da zuastupa njihove interese i tu je pocetak i kraj priče.
Ljudi , nije u pitanju Jerino nacionalno opredjeljenje vec njegovo mentalno stanje. On je poremecen, ma kako se on nacionalno izjasnjavao.
DOKUMENTOM HDZ-a SE UGROZAVAJU PRAVA HRVATA I NISTA IM SE NE GARANTIRA, LOSE LOSE LOSE , FUJ FUJ FUJ
Nova \"BOSNJACKA\" molitva Sv. LIJANOVICU zastitnice kriminala, amorala Molimo zagovor Alahu tvoj Nek\' zastiti REKET Zlajin i SDP-ov
Musl.iman glasovi su pokazali kako tko razmislja, pa nema potrebe da se prerusavas. Srednjobosnaski HRVAT !!!!!!!!
Pa vama hercegovcima niko nevalja pa ni ovaj Lijanovic iako je i on od vas,samo zato ako nemisli kao vas vecina odozdo.Morate shvatiti da mi Hrvati iz Bosne ne razmisljamo bas kao vi odozdo i da vecina nas ne voli Covica i vecina nas mu ne vjeruje.
Može, neka bude mandatarm, ali u Sarajevskom kantonu. Imate vi lopova na izvoz, ali ovakvog nemate, pa učite malo od njega. I starog Lijana, ćaću svog, prodao bi za pare, i to ne za velike, nego za sitniš.
evo neka ovaj covjek bude mandatar vijeca ministara ili je on manje hrvat od hrvata
Hvala \" Isusu \" da nas ima pametnih, Sveta Marijo Majko Bozija.
Jerko i sve gore navedene organizacije govore smisao i razum. Jedan drugaciji nivo koji ne koristi prijetnje pojedinom narodu, nego sazivaju da se slozimo oko osnovnih nacela suzivota. Ne mogu odgovarati svima jer vecinia se identifikuje sa glasovima prijetnji i ponizavanja \"drugog\" i te i prihvataju za svoje \"heroje\". Ipak, ova planeta a u njoj i BiH bi da evoluira dalje, a evolucija ne stoji i ne ceka nikoga.
Kako su ovi HDZ-ovci nervozni kad su upitanu neistomišljenici. Nema uzmaka pred mafijom. Puna podrška potpisnicima platforme.
Osobno ga poznajem cijeli zivot i vjerujte da je i u cijelom Sarajevu problem pronaci covjeka koji je psihicki poremecen kao Jere. Dajte mu da upravlja drzavom i sve ce propasti za godinu dana, Ili je mozda Lagumdziji cilj da je upropasti ?
A ti si obični lop-ov, upregnut u nacionalističko-fashističko-reketašku velikobošnjačku koaliciju kako bi izbjegao zatvor zbog novaca iz poticaja potrošenih u ko zna što. Sm.rad, smeće, nedžaset!
jes,mi MOREMO!