Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...očekujem stručni stav naših experata...
...lamela, mahmutovac, siromah, poklopac od eurokrema...
tipa "jes' joj glava za marketinga" ... jer, ne mozhe se ni dati bolji komentar od ovog, kad nisu u njenom rangu....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije "Institut za marketing i menadžment", nego "Institut za upravljanje firmama koje su tržišno orjentisane". Ovaj institut nema nikakvih nadležnosti da dodjeljje nagarade na nivou grada Mannheima, a da ne govorimo o Europi. Sumnjam da je poznat i u cijeloj regiji Baden-Württemberg-a. Ne radi se ni o kakvoj prestižnoj nagradi koja ima prestižan sistem nominacije, nego se sam prijaviš i to je to. Kako može jedan insitut dodjeljivati nagaradu na nivou Europe? Curi svaka čast i moj naklon, ali nema potrebe za pretjerivanjem.
bravo majstore ocekivao sam nesto ovako , jer je cura kroz vrijeme studiranja kroz PR odjel se samo gurala i laktala i ovo je jedan vid samopromocije
Pa vidi se da je marketarka i to dobra. Odmah po naslovu.
Svaka cast Selma.
Ovaj kompletić u MITEXU kupila .
e a jel zna spremit teleću glavušu u maramici ili glavušu u škembetu?
Ona vama lijepa sviju vam?
Svaka čast, pametna je a i lijepa!
Bosanci su pametni ljudi! Bravo Selma!
OVA RIJETKA POJAVA U OVOJ ZEMLJI NEKA I OSTANE U EVROPI JER AKO POKUŠA DA ŽIVI I RADI U SARAJEVU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KAKO ĆE JE SREDITI PRIMITIVNI PRIMATI U KLINIČKOM CENTRU KOŠEVO U SARAJEVU. SREDIĆE TE SELMA PRIMITVIZAM KOJI IZ SVAKOG PEDLJA OVE NAM POSLIJERATNE BiH BUJA BUJA BUJA I BOGAMI NAS IMA JEDNO VRIJEME POČEO DA GUŠI, PITANJE JE DANA KADA ĆEMO OKONČATI.
Emocionalna inteligencija predstavlja sklop više sposobnosti - sposobnost samorazumijevanja, samokontrole, samouvjerenosti sposobnost empatije. kaze wikipedija da nesto prodas moras biti dobro namazan, nema tu empatije, zato mi se i ne svidja taj domen ekonomije
Jok. Mi doktorate plagiramo preko Internacionalnih univerziteta u Novom Pazaru, istureno odjeljenje Novi Sad. A ima i drugih metoda.
cestitke Selmi, samo ovo sto govori o BiH i vec pozitivnim okretima koji se desavaju u njoj - samo da jos to vidimo na papairu i sve ce biti super😀😀... do tada valja spavati zimski san....
sve nagrade su naštimane...a tema je presipanje vode iz šupljeg u prazno.... Ovo je kao da si doktorirao lizanje sladoleda. Kod mene stari radio doktorat 10 godina, ima reference da možeš samo o njima 3 knjige napisati, ima ogromno iskustvo u praxi koje je prenjeo na papir... A ovaj poslušnik velikih firmi koje nas bombarduju kroz marketing nikome neće valjati nego samo sebi. Rekapitulacija: apsolutno nebitna tema, priznata od "nekog" instituta koja neće ni u jednom trenutku doprinjeti boljitku čovjeka već korporaciji. To, čime se baviš Selma će te lagano odvesti u pakao ! Jer se sve bazira na lafini i lafinjanju potrošača ! Selma, doktorat ti je baziran na lafini :) a ti si joj posvetila svoj život :)
I ne samo to! Pa vidis da se bavi problematikom "uticajvisokog nivoa emocionalne inteligencije na uspjesnost u poslu" .... KOJE PROSERAVANJE .... pojam emocionalne inteligencije i nije znanstveni pojam at all. To ne postoji ... a sve se svodi na istrazivanja kapitalista kako vise oglodati radnicke kosti, da im rade vise, a da ih plate manje.
Sami bog zna koliko mi imamo nakih doktora i profesora za ništa.Svr iz šupljeg u prazno.Država nam ko u kamenom dobu.Svi kuburimo sa besparicom jer nam ti namještenici solidno prazne naše mršave buđete putem ovako krasnog sistema koji nas na kraju dođe glave.Pa i rat ako im zatreba.Ipak ja više cjenim zidara,tesara,fizikanera,limara,vodoinstalatera,molera,kuhara,automehaničara,poljoprivrednika i mnoge nespomenute jer da nije njih go.ana bi se mi najeli od tih sijaset doktorsa i magistara.
Da Selma nije ovako lijepa, sumnjam da bi bilo ukupno 10 komentara. Takođe sumnjam da je više od troje četvero pročitalo cijeli članak....
NIje loše....može to mnogo bolje
samo se ne naginji kroz prozor