Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice, \"Trazili ste, gledajte\". \"Jer ste VI to trazili\"!!! Bolje da niste. Bice svega. Nije on Plavsicka, zena koju ucjene nekakvom starosti i godinama, on nema sta da izgubi, jer mu se zna, kako god...samo im je sad glavni problem da ga sprijece da govori, pa mu namecu advokate, ne daju covjeku da govori, a sto ne daju, pa, jasno...Samo neka ga puste da kaze sve, i nema nikakvih problema, eto, da znamo svi sta je bilo i kako je bilo, zar ne? Imate problem. Pravi problem.
Kad ti Dabic Rasa propjeva sad, vidjeces sta je prava istina, neJma vise propagande cnn, nego istinu na sunce!!!
@neee Goni se u 100 p2
Ne, nego \"oko\" Srebrenice, greska...
\"@hmmm\" mamicu ti je*em ti Bosnjak,klao si po Srebrenici
Djedovi se \"privrcu\"!!! Ahahahaha!!! Koji je to jezik, sta znaci to, ja znam da se sarafi \"privrcu\" a djedovi prevrcu, nekad sa babama, nekad ako se strmoglave niz Durmitor, a nekad ako se prevrnu u grobu, sto nije dokazano da mogu, al, eto, tako se kaze...a je li, Crnogorac, iz kog si plemena, svega ti? Jesi Vasojevic il si onaj najnovije komponovani, iz Ulcinja? Ahahaha...bosnje i njihova sklonost...vole slagati, brate...!!! Autohtoni pravoslavci, ajme...izraza...jaoooo...idi u skolu, bosnjo, slab si!!!
@hmmm DABOGDA TI C..NIK VAZDA JARAN BIO I POKUCI TI SE ZABIJ´O............
Najsmjesniji je ovaj navodni Crnogorac...stvarno da se nasmijes od srca, hajde, ima nas svakakvih...pameti...jaooooo....gdje me rodi, majko moja mila i draga, sta je ovo i kakav je ovo narod...kakvi su ovo mladi narastaji, ide li ovo u skolu, sta uci, sta cita, cime se bavi, kakvi su mu roditelji i vaspitanje, sta ce biti od njega, kakav covjek, zar sa takvima zivjeti u okruzenju i da takvi glasaju i odredjuju ti sudbinu...neeee...nikad.
Zna covjek da i vi imate Biljana Plavsic, samo sto im niko nije sudio, ali ne znaci da su manje Biljana Plavsic...docekujete i vi mundzose iz Gvantanama, pa sta... te Lagumdzija, koji ne vidi to, ali vidi koga Dodik docekuje!!! Nekakav navodni socijaldemokrata...ma, sto ste dvolicni i licemjerni, ebo te...dosadno objasnjavati nekom svaki dan tako jednostavne stvari...bez veze...ali, eto, iz dosade...frustrirati se zbog neznalica i budala, stvarno...totalni primitivizam zavladao, neznanje, glupost, mrznja...strasno!!!
\"@hmmm\" Nije mi jasno sta si htio reci s titulama,malo mi je to glupo.Da li je Milorad Dodik docekao Biljanu Plavsic iz zatvora zato sto je ona doktor nauka,a taj M.Dodik koci sve poteze koji se cine u intereso jacanja drzave BiH. Nije mi jasno sta hoces da kazes sto imas Srba jarana,zasto ne bi imao,normalno je da i medju njima ima dobrih ljudi,ali popricaj malo o politici s njima i jos nesto bio si u ratu i neko ti je poginuo.Veoma si providana u kojoj vojsci i na kojem ratistu,da li imas jarana Bosnjaka?
\"A, istina je, vidjeće cijeli svet, dijametralno suprotna od slike koja je stvorena. I zato je ovaj proces dio Božije pravde, i on će celu krizu osvetliti i razjasniti\". Pa kada je ovaj proces dio božije pravde i kada ce sve rasvetliti, zasto se dabić skrivao i bježao od zakona, zašto se dabić nije sam prijavio sudu, s ciljem rasvjetljavanja nemilih dogadjaja koji su bivšu državu zavili u crno..? Samo glupan može povjerovati u dabićeve riječi... Samo glupan može povjerovati u dabićeve riječi... Samo glupan može povjerovati u dabićeve riječi... Samo glupan može povjerovati u dabićeve riječi... Samo glupan može povjerovati u dabićeve riječi... Samo glupan može povjerovati u dabićeve riječi... Samo glupan može povjerovati u dabićeve riječi... Samo glupan može povjerovati u dabićeve riječi... Samo glupan može povjerovati u dabićeve riječi... Samo glupan može povjerovati u dabićeve riječi...
Apsolutno niko nema pravo da te amnestira, nakon toliko zločina, krvi, klanja, patnji, Srebrenice, Žepe, Goražda, Sarajeva, monstrumu seljački. Pravo i pravda nemaju baš puno zajedničkoga, ali bih volio da te oslobode i pošalju u Sarajevo, da ti narod sudi...
Kusta uvalim mu ga usta... stvarno ste vi srbende jjadni kad su vam uzori kusta sarajevski rom i papak sa durmitora..? to govori o vama, paganima bez vjere identiteta kad vas prevrtaneri vode i kroje povijest...
ko ne voli Dabic Rasu neka pusi karu nasu...
svi crnogorci, pola bosnjaka i trecina hrvata su srbi, a sto se plase istine, e to je druga prica. samo najveci i najmudriji kao rudjer boskovic, njegos, andric, mesa selimovic, kusturica itd. su to priznali, a vi mali luzeri nastavite da mrzite i psujete, znam da istina boli!