Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, do 2025.godine bi populacija pasa u KS trebala značajno da opadne? Napokon neke dobre vijesti :))))))))
aaahihihihihihihihihihihiii......
Komsija se kune mrtvom majkom da je prije par dana video zivu macku...
Dog trust, vodite ih u Englesku majmuni jedni, ali kako da ih vodite tamo kada će odmah ti psi biti uspavani. Kako je lijepo u jednom od Njemačkih gradova gdje sam bio, nigdje psa lutalice, ali zato zečeva po parkovima na svakom koraku... predivno.
Naravno oni naplate svoje usluge po planu :) a to sta ce da urade nije ni bitno kao i 90% poslova u BiH, Bitno je pricati i na suplju uzeti pare, a posao se i ne mora uraditi. Vec 2016 godine broj pasa ce biti 20000 a mozda i vise. A kao razlog ce navesti da su doveli pse sa sela i drugih dijelova BiH :P 2020 god broj pasa u Sarajevu veci od broja stanovnika :D
Privilegija je da prvo sterilizujete one pse po parlamentu, oni puno vise ujedaju narod.
cukama bi trebalo iscupati jezik da ne laju i povaditi zube da ne grizu......moze i sisanje i pedikiranje sapa....cjenim da bi federalna privreda ostvarila dvocifreni rast :)
Ljudi ba, nisu to vise psi lutalice, to su neki mutanti koji lice na pse. Pa pogledajte koliki su. Moze pola covjeka pojest za rucak. Treba to po kratkom postupku, i treba ovima iz udruzenja jbt mate.r i onda ce se problem rijesiti!
Treba pohapsiti sve pripadnike ove anti državne organizacije iza koje se kriju obavještajne službe, koje financiraju navodnu priću o pravima divljih životinja na ulicama Sarajeva koje ujedaju i napdaju ljude, što je u biti cilj da se od jedne europske metroplole napravi seoska jebimeđedina i da se onda svi slatko i pobjedonosno smiju u svom uspjehu. Prvo treba protjerati i zabraniti rad ovim plaćenicima Seroševe fondacije za uništenje BiH, zvane "Zaštita zmija u koritu Miljacke", ili "Zaštita svih divljih životinja na ulicama Kantona Sarajevo, te abolirati lezbijski lobi, koji je obećao da će se osvetiti Sarajevu onog dana 2008. godine kad su dobili batine od građana Sarajeva, koji misle da mi nismo homoseksualna zajednica.
"... a za ulične pse dodatno i ušnu markicu te ušnu tetovažu..." Znaci "Ulicni Psi" su legalni. To je kao nesto normalno da psi setaju ulicom jos im trebaju staviti markicu umjesto da ih sklone sa ulice. O jbt, pa ova drzava je jos gora nego sto smo mislili. Znaci, normalno je da postoje "ulicni psi" pa ce im staviti jos i markicu umjesto da ih sklone.
Da dodam.Kao da ce ih markica ili tetovaza sprijeciti da ujedaju. Svasta.
jednostavnije bi bilo da ih porokate i problem rijesen
Super..znaci svaki 20-ti ce biti selirisan
Samo me interesuje da li planirate napustiti našu lijepu BiH? Netrebate nam ni Vi, a niti ovi Vaši volonteri.
...awwww, cwatko mawo kucence :)
...oderaše ih :)))
...oduševilo me "opsadno stanje u lovreću" - kanader pun svete vodice :)))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)