Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se samo: da je zakonom utvrđen slobodan odstrijel pasa, dali bi i tada insistirali na njegovom doslijednom poštovanju Ovaj zakon ste vi hinjski proturili zajedno sa našim čobanima, ne misleći kako će biti dijeci i ljudima
nemam ništa protiv životinja, naprotiv volim ih...ali nije realno da neko očekuje da se riješi problem pasa pored miliona drugih problema u državi. Kad se srede osnovne stvari koje ne funkcionišu kod nas, odavno, tek onda se može očekivati da se uradi nešto po pitanju pasa i očuvanja dr životinja, do tad...mačku o rep sve...
Pod hitno izdvojiti sredstva iz budžeta da se članovi i istomišljenici ove kriminalne organizacije sterilišu!
Ja bih volio vidjeti taj njihov transparentni budžet, jer začudo nema ničega sličnog na njihovoj stranici. I ja sam veliki ljubitelj životinja i nikada mi ne bi palo na pamet da ostavim svog psa/mačku na ulici, ali ako ću sutra strahovati hoće li mene ili moju djecu napasti neki čopor pasa, taj se problem treba riješiti. I to ne za 10 godina, kroz program sterilizacije, već odmah sada. A vlada bi trebala staviti djelovanja ovih organizacija pod malo veću kontrolu, čisto da se zna šta rade.
http://ugriz.com/index.php/rekli-su/185-sedam-pasa-lutalica-izgrizlo-turistu-iz-beca Jesu li to ti miroljubivi što treba da ostanu na ulici? Ma kavi psi ostadoste vi bez džipova, ajfona, ajpoda, stanova i svega ostalog na račun cuka. Da je ovo i d od države vi bi već bili iza rešetaka kao i ovi koji su vam dozvolili da proizvedete ovakvo stanje. Mrš i vi i vaša sterilizacija vi ih uzgajate po ćoškovima. Što više cuka više para na pay pall računima.
Vi iz fondacije bi trebali dobro preispitati kome se daju ovlasti i kako to da se mnogo ljudi obogatilo dok je grad ostao preplavljen psima, ne smijem ni pomisliti kakvo nas ljeto čeka ako budu jake vrućine... Samo se sjetim dana kad iza pekare blizu osnovne škole vidjeh leš starog, bolesnog psa. Duga priča ali tek nakon što sam se predstavio ( po uputi jedne veoma pametne osobe ) kao bitna osoba iz KCUS-a, patrola policije i kamion iz RAD-a su došli. avmjau... heh, tim govnima telefoni bili neaktivni. Postavlja se pitanje šta da niko nije reagovao, koliko djece bi svoju užinu pojelo, užinu sa dodatkom raspadnutog leša. Polako, biće opet neka kuga, tifus il' šta već ne.
Plačenici nose naziv svoje firme na stranom jeziku iz čega se jasno vidi i ko ih plaća. Cilj njihovih gazda je da od Sarajeva naprave selendru u kojoj je život nesiguran uz ostalo i po pitanju životinja, zaraza koje te životinje ostavljaju fekalijama koje se raznose i izazivaju čudne asimptomatske bolesti do nedavno izuzetno rijetke na ovim prostorima. Apsolutno sve pse treba sklonuti sa ulice, kako, to se građane najmanje tiće. Jasno je da plaćenici to rade za novac u društvu u kojem je teško naći posao i oni se prodaju za šaku eura, no kako očigledno rade protiv građana ovog grada onda moraju shvatiti da će im grad uzvratiti. Ima tu i osoba koje su zalutale jer iskreno vole lutalice već treće i četvrte generacije okoćene na ulici, no i oni moraju shvatiti da njihova ljubav postaje iracionalna iza 23 sata u 90% sarajevskih ulica kad čopori krenu u svoje pohode... Zakon očigledno nije usklađen sa mogućnostima društva treba pod hitno mijenjati.
...ooo kako ste samo agresivni, kad vam se udari na "klijentelu"...zahvaljujući cukama na cesti vi imate budzet i poslove i derete lovu! ja mislim da bi vi poslali policiju da puca u narod da se sačuvaju psi u što večem broju na ulicama!
Pa poslali su kerove na nas dok ih oni štite. Ovdje treba poslati finansijsku policiju da im malo pretrese izvore finansiranja i njihove investicije u podmazivanje ovih govnara na vlasti da se ovakvo stanje zadrži. Bilo bi tu finog materijala za suda i kažnjavanja.
nista dok insan ne počne ujedati....i to prvo ove što cuke vole samo dok je donacija (i to sto je najgore iz zemalja u kojima se cuke redovno tamane ako se ne usvoje u nekom periodu) :)
nisu cuke nista krive zato sto su ovi iz dogtrusta govna lezihl***vicka...
jao cenzure klixove :D...da probamo mali experiment....ko tebe govnetom ti njega hl***m
zakljucak....govna su ok...al hljeb nije :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...jedva cekam da se broj pascadi popne na 30 hiljada da nas okupiraju.Pujdu cemo mi birati na sljedecim izborima.