Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha, kredit, hahahahaha i kao ti dobar političar, svi ste vi paraziti! Stid me onih koji mi kao vode državu, ne znaju dalje od nosa a mrtvi padoše glumeći ,,face,, jad smo mi i čemer samo što nam je teško to priznti. Jebala te ta pamet, samo udri po kreditima, sirotinja će vraćati.
RJESENJE: 1. Faza - obnoviti generalno prugu Marijin Dvor - Ilidza - napraviti sve stanice zatvorenog tipa kao na Ilidzi gdje je god to moguce - u centru grada, to jeste na relaciji Marijin Dvor - Bascarsija - Marijin Dvor uvest NON-STOP kontrolu karata na svim ulazima u tramvaje - obnova vozong parka od rasta prihoda. Sarajevu pod hitno trebaju 5dijelni tramvaji duzine od 35-40 metara za oko 300 putnika. Na primjer Siemens Avenio: http://www.eurailpress.de/uploads/pics/mvg-pressemeldung.jpg 2. Faza - izgraditi prugu Ilidza - Butmir - Hrasnica sa zatvorenim tipom stanica - izgraditi prugu Zelj. stanica - Sip uz prvu longitudinalu 3. Faza - izgraditi prugu preko sjeverne longitudinale na potezu Zelj stanica - Campus - Novo Sarajevo - Cengic Vila - Otoka - Halilovici 4. Faza Uz podrsku medjunarodnih kreditora a prilikom izgradnje Nove Ilidze izgraditi prvu liniju lakog metroa u Sarajevu kao sto je to u Portu u Portugalu.
Samo se nadam da nije isto kao i sa Petrovicevim kreditom, kad podigose cijenu vode zarad kredita, a kredita nigdje...
najlakse je dici kredit, zakrpiti rupe , i poslije 4 godine vlasti nekoga drugog ostaviti da pliva u dugobima.
Eto nek si nam rekao;;,
djaba, svi znaju, ali opet rade isto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dino slinoo hahahahaha
ama šta će nam vodovodna mreže (i to nova) kad je premijer ijepo zamolio ViK da kasnije počinju sa redukcijama :D:D:D:D mater vam lopovsku i nesposobnu.......
Trpi,ili glasaj kako treba!
vala za ove nisam glasao al džaba....